V priporu

34-letnica možu odrezala penis in ga vrgla v školjko

D.K.
27. 12. 2023, 12.03
Posodobljeno: 27. 12. 2023, 12.10
Deli članek:

Ženska je trenutno v priporu in je bila ovadena. Zdravstveno stanje njenega moža pa trenutno ni znano

Profimedia
Fotografija je simbolična

Brazilka, ki je svojemu možu odrezala penis in ga vrgla v straniščno školjko, je policiji povedala, da je to storila potem, ko je izvedela, da je 39-letnik spal z njeno 15-letno nečakinjo, piše Daily Mail.

Kot je 34-letnica pojasnila policistom v kraju Atibaia blizu Sao Paula v Braziliji, to storila tako, da je svojega moža najprej zvabila k sebi v posteljo. Nato mu je roke in noge zvezala za posteljo, nato pa mu je odrezala moškost, poročajo lokalni mediji, piše Daily Mail.

Odrezan organ je še fotografirala in ga vrgla v straniščno školjko. Policiji se je 22. decembra predala sama. Z bratom je vstopila na postajo in rekla: "Dober večer, policist, prišla sem se predat, ker sem možu pravkar odrezala penis." Povedala jim je tudi, da je odrezani penis vrgla v straniščno školjko, ker je slišala, da ga je mogoče znova pritrditi.

Preiskava v teku

Moža so našli živega in so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico, o njegovem zdravstvenem stanju za zdaj ni podatkov. 34-letnica pa je v priporu, saj je obtožena poskusa umora. Preiskava še poteka, policija pa njenih trditev, da je mož spal z njeno 15-letno nečakinjo, še ne komentira.