Huda nezgoda v prometu

Na Celjskem je po nezgodi z moškim in žensko zelo resno

P.K.
21. 6. 2023, 11.20
Deli članek:

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so včeraj ob 7. uri zjutraj obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami.

Profimedia
Slika je simbolična.

Povzročil jo je 54-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Medloga proti Celju. V blagem desnem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznika kombiniranega vozila.

"Kljub temu, da je poskušal voznik kombiniranega vozila z zaviranjem in umikanjem v desno prometno nesrečo preprečiti, sta vozili silovito trčili. Kombi je po trčenju najprej odbilo na travnik, nato pa nazaj na vozišče, po katerem je ravno v tistem trenutku pravilno pripeljala voznica osebnega avtomobila. Tudi ti dve vozili sta silovito trčili. Kombi je celo zagorel," je policija opisala dogajanje.

Žal sta v nezgodi huje poškodovana 24-letna voznica osebnega vozila in 50-letni sopotnik v kombiniranem vozilu, medtem ko se je voznik kombiniranega vozila lažje poškodoval. "Povzročitelja bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti," so še javili iz Celja.