Grozljivo

Misterij izginule Ane se razblinja; vse kaže, da je bila brutalno umorjena

J.V.
10. 1. 2023, 18.40
Posodobljeno: 11. 1. 2023, 20.31
Deli članek:

Policisti našli kronski dokaz, da je bila pogrešana 39-letnica umorjena? Na smetišču našli okrvavljene vreče, žago, sekiro in čistila, ki jih je njen mož kupil dan po izginotju.

Twitter
Vse kaže, da je 39-letnico umoril mož.

Že včeraj smo poročali, da se je za 39-letno Ano Walshe, mati treh otrok iz ameriške zvezne države Massachusetts, za silvestrovo po odhodu na letališče v Bostonu izgubila vsaka sled. Od 1. januarja je pogrešana. Poslovno naj bi potovala v Washington, kjer je bila zaposlena v nepremičninski agenciji, a so kriminalisti ugotovili, da se sploh ni vkrcala na letalo.

V zadnjih dneh so se v medijih pojavljala namigovanja, da gre za vnukinjo znanega srbskega generala Nikole Ljubičića, nekoč enega najvplivnejših Srbov in enega najtesnejših sodelavcev maršala Josipa Broza Tita, kar je sin omenjenega generala za srbske medije sicer zanikal. Je pa 39-letnica sodeč po objavah na družabnih omrežjih res odraščala v Beogradu. Kakor koli.

Včeraj je policija zaradi oviranja preiskave aretirala soproga izginule Briana Walsheja, danes so na smetišču nedaleč od domače hiše v kraju Cohasset preiskovalci našli še okrvavljene vreče, žago, sekiro in čistila. Že prej je bilo znano, da je osumljeni dan po izginotju nakupil za 450 dolarjev čistil, tudi vedro in lepilni trak. Da bi zakril sledi grozljivega zločina?