"Mutni" posli

FOTO: 78-letna babica v parku pri osnovni šoli preprodajala mamila

J.V.
17. 11. 2022, 08.52
Posodobljeno: 17. 11. 2022, 11.29
Deli članek:

Policisti so starki zaplenili skoraj pol kilograma speeda, tehtnico in večji kuhinski nož.

MUP
Zasačena z belo prašnato snovjo.

Beograjska policija je včeraj v Zemunu zasačila 78-letno preprodajalko, ki je imela ob sebi tehnico in skoraj pol kilograma bele prašnate snovi, ki je bila poslana na analizo, poroča Telegraf.

N. V. bodo danes zaslišali na tožilstvu. Nadaljna preiskava naj bi pokazala, za katero kriminalno združbo je 78-letnica delala. Po doslej zbranih podatkih policije, je bila v nahrbtniku, ki so ga našli pri osumljenki ob aretaciji, bela zmes, zapakirana v šestih plastičnih vrečkah, za katero policija sumi, da gre za prepovedano drogo speed. Policisti pa so starki zaplenili tudi elektronsko tehnico in večji kuhinski nož.

MUP
Zasežena mamila in nož.

Kot je za Telegraf povedal eden od bližnjih stanovalcev, je beograjska soseska Galenika polna preprodajalcev mamil, njihovo glavno zbirališče pa je park ob Osnovni šoli Mihajla Pupina. "Zvečer je med zgradbami zelo malo javne razsvetljave. Ponavadi je sedela tam na klopi. Potem so k njej prihajali mladeniči, kaj pa vem, najbrž zaradi mamil. Mogoče se je zdelo, da je neopazna, ker je starejša ženska. Ne vem. Ampak kot vidite, se je dogajalo dobesedno čez cesto od šole. Bojim se za otroke," je dejal.