Tragično

V španski diskoteki našli truplo avstralskega ragbijista

R.T.
20. 10. 2022, 07.41
Deli članek:

Policija v Barceloni je potrdila, da so pogrešanega 24-letnega avstralskega igralca ragbija Liama Hampsona našla mrtvega.

Instagram
Liam Hampson

Hampson je bil skupaj s svojimi prijatelji, vključno z nekaterimi drugimi igralci iz avstralske nacionalne ragbijske lige, na potovanju po Evropi. Kot je na družabnem omrežju pojasnila njegova družina, se je druščina v noči na torek zabavala v diskoteki Sala Apolo v Barceloni. V zgodnjih jutranjih urah so se nekako ločili, pri čemer ga prijatelji niso uspeli najti. Pozneje so ga prijavili kot pogrešanega, po 24 urah pa so začeli k iskalni akciji javno pozivati tudi njegovi svojci v Avstraliji.

Policija v Barceloni je zdaj potrdila, da so Hampsonovo truplo v sredo opoldne našli zaposleni v isti diskoteki, v kateri so ga nazadnje videli prijatelji. Kje natančno se je nahajalo, ni znano, a naj bi nesrečnik umrl zaradi padca s približno desetih metrov višine. »Liam je imel zlato srce […]. Besede ne morejo opisati naše žalosti,« je na družabnem omrežju zapisal njegov skrušen oče Brett Hampson, ki je medije obenem prosil, da v teh težkih časih spoštujejo njihovo zasebnost.