Jo je ubil bivši?

V plitvem grobu našli pogrešano 37-letnico

R.T.
4. 4. 2022, 10.00
Posodobljeno: 4. 4. 2022, 10.08
Deli članek:

37-letna Cassie Carli iz ameriške zvezne države Florida je izginila po srečanju z bivšim možem pred osmimi dnevi.

Santa Rosa County Sheriff’s Office
Cassie Carli

Santa Rosa County Sheriff’s Office
Marcus Spanevelo čaka na kazensko ovadbo. Pogovarjal se bo le z odvetnikom.

Cassie se je 27. marca srečala z bivšim možem Marcusom Spanevelom v restavraciji v naselju Navarre Beach. Dogovarjala sta se glede skrbništva nad njuno štiriletno hčerko. Po tem pogovoru se Cassie ni vrnila domov, nihče je ni več videl. Ko so njenega nekdanjega moža vprašali, kje bi lahko bila in če je z njo kaj govoril, je bil povsem zadržan, v naslednjih dneh s policijo ni želel niti sodelovati.

Policisti so prejšnjo nedeljo pričeli z obsežno iskalno akcijo. V torek so našli njen avto in denarnico, nedaleč stran od restavracije, kjer se je pogovarjala s Spanevelom. Prečesali so obsežno območje, prepotovali okoli 2000 kilometrov, je povedal šerif okrožja Rosa County Bob Johnson. V soboto so v naselju Alabama na obrobju mesta Pensacola našli pogrešano. Zakopana je bila v »plitvem grobu« v skednju. Posest ni bila v lasti Spanevela, bila pa je posredno povezano z njim, so povedali policisti.

Spanevela so policisti prijeli v ameriški zvezni državi Tenneessee. Še vedno ne sodeluje s policijo. Ko so mu na roke nataknili lisice, je dejal le: »Odvetnika!«. Po končani obdukciji bodo zoper njega podali kazensko ovadbo, najverjetneje kar zaradi umora.

Njuna hčerka pa je na varnem, pri družini nesrečne Cassie Carli.