Grozljivo

Najstniškega posvojenca silila v nevzdržno življenje v kletki

P.T.
10. 2. 2022, 08.59
Posodobljeno: 10. 2. 2022, 09.48
Deli članek:

Par na Floridi je bil aretiran, ker naj bi svojega posvojenega najstniškega sina več let silil, da je živel v majhni zaklenjeni kletki v garaži njunega doma.

CBS12
Po podatkih policijske uprave Jupiter je detektiv, ki je preiskoval primer pogrešanih oseb, opazil stavbo velikosti 8 x 8 metrov z zapahom in stikalom za luč na zunanji steni.

Potem, ko so policisti sprožili iskalno akcijo, ker je bil najstnik 30. januarja pogrešan, so oblasti na njegovem domu odkrile grozljive razmere, v katerih je živel 13-letni deček. 

V kletki je bilo vedro, vzmetnica in fotoaparat

Mati, Tracy Ferriter, je detektivu trdila, da je bil prostor uporabljen kot pisarna in za shranjevanje, je sporočila policija. Toda potem, ko je policija naslednji dan v šoli našla pogrešanega sina, so izvedeli za veliko bolj zloveščo uporabo lope.

Z več intervjuji, vključno s fantom, je policija ugotovila, da sta Tracy in njen partner Timothy Ferriter domnevno fanta držala zaprtega v kletki vsaj od leta 2017.

Najstnik je smel oditi le v šolo in nazaj ''domov'', je sporočila policija. Prinesli so mu obroke in bil je prisiljen na opravljanje potreb v vedru.

Feriterjeva sta obtožena hude zlorabe otrok

V njihovem domu so živeli še trije otroci. Po incidentu so jih dali Službi za zaščito otrok, so sporočile oblasti.