Črna kronika

Sprehala se je po ulici, ko je nanjo z neba priletel moški, oba sta umrla

R.T.
28. 4. 2021, 09.56
Posodobljeno: 28. 4. 2021, 13.02
Deli članek:

V San Diegu žalujejo za Taylor Kahle, nesrečnico, ki je v čudaških okoliščinah umrla le nekaj dni pred svojim 30 rojstnim dnevom.

Facebook
Taylor Kahle

29-letna Taylor Kahle se je v nedeljo zvečer s prijateljem, s katerim sta bila na zmenku, sprehajala po eni od ulic San Diega na jugu Kalifornije, ko je nanjo z neba padel nek moški. Na kraj so hitro prispeli reševalci, a je Kahlejeva 15 minut po nezgodi umrla. Slabo uro pozneje so v bolnišnici za mrtvega razglasili tudi moškega, ki je po navebah policije priletel z devetega nadstropja garažne hiše. Spremljevalec Kahlejeve je ostal nepoškodovan.

Policisti identitete pokojnega moškega niso razkrili, so pa potrdili, da je storil samomor. Očividci so ga malo pred tragedijo videli postopati pred garažno hišo, le nekaj trenutkov pred padcem pa naj bi opazili, kako »visi« z balkona na devetem nadstropju.

Kahlejeva, ki bi čez nekaj dni praznovala svoj 30 rojstni dan, je bila sicer zaposlena v podjetju McFarlane Promotions. Po navedbah njene šefice Laurel McFarlane, ki se je včeraj na tragedijo odzvala z daljšim zapisom, je šlo za nekoliko sramežljivo, a čudovito osebo, ki je pri njih pred osmimi leti začela kot pripravnica.