razjarjena

Ker je niso spustili v McDonalds, je streljala na zaposlene

B.K.
7. 5. 2020, 08.44
Posodobljeno: 7. 5. 2020, 08.50
Deli članek:

Enega je pretepla, tri je ustrelila.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

32-letna ženska iz ameriške zvezne države Oklahoma je napadla zaposlene v McDonaldsu v Oklahoma Cityju. Do napada je prišlo, ker so ji zaposleni onemogočili vstop v restavracijo. Ta je zaprta zaradi ukrepov za zajezitev novega koronavirusa, poroča portal Business Insider.

Po tem, ko so ji uslužbenci povedali, da v restavracijo ne sme vstopiti, saj je ta zaradi ukrepov zaprta, je 32-letnica znorela, napadla prvega delavca, ki ji je prišel pod roke in ga zabrisala na tla. Nato je odvihrala domov, v roke vzela pištolo, se z njo vrnila na kraj zločina in streljala še na tri delavce v restavraciji.

Vsi štirje napadeni so bili prepeljani v bolnišnico, njihova življenja niso ogrožena. Ena oseba je bila utreljena v roko, drugim dvema so šrapneli poškodovali vrat, roke in boke. Pretepeni delavec je utrpel poškodbe glave.

Napad, ki se je zgodil ob pol sedmih zvečer po lokalnem času, je drugi tovrsten napad v ZDA v sredo. Le malo pred tem je nek moški v zvezni državi Michigan pred vhodom v trgovino do smrti ustvaril varnostnika, ker je ta od njega zahteval, da si pred vstopom v trgovino nadene zaščitno masko.