bizarno

VIDEO: Noseča ubežnica ukradla televizijski kombi in z njim nosečo novinarko

R.T.
14. 4. 2020, 18.33
Posodobljeno: 14. 4. 2020, 20.34
Deli članek:

Novinarka je s kolegom fotoreporterjem prispela na kraj nesreče. Niti v najbolj divjih sanjah si ni predstavljala, da jo bodo ukradli.

Twitter (@TomReganWSB)
Takole je s kombijem trčila v drevo.

V Atlanti, prestolnici ameriške zvezne države Georgie, se je v zgodnjih jutranjih urah pripetila prometna nesreča. Na kraj sta v službenem kombiju pridrvela novinarka in snemalec televizije CBS. Slednji je skočil iz vozila in postavil svojo kamero, novinarka Iyani Hughes pa je ostala v prtljažniku kombija in pripravljala novico o nesreči.

V tistem je na voznikov sedež skočila 38-letna Seniqua Lunsford, ena izmed udeleženih v nesreči. Kako je startala vozilo ni jasno, a novinarka je kmalu začutila, da je kombi speljal. Začela je klicati na pomoč, kar so slišali policisti, ki so že bili na kraju nesreče, in se pognali v lov za ubežnico.

Po le nekaj metrih je Lunsfordova z vozilom trčila.

V nesreči ni bila poškodovana nobena izmed udeleženk, kar je sreča v nesreči, saj sta obe bili noseči, je pa povzročiteljica, ki jo bodo ovadili vsaj za ugrabitev, utrpela poškodbo roke v prvi nesreči in se zato zdravi v bližnji bolnišnici.