Neprilagojena hitrost

VIDEO: Nesrečo, ki je dvojico odpeljala v smrt, povzročil voznik avtomobila slovenskih registrskih tablic: dekle se bori za življenje

R.T.
17. 12. 2019, 11.38
Posodobljeno: 17. 12. 2019, 11.55
Deli članek:

Karlovška policija je objavila podrobnosti hude prometne nesreče, do katere je prišlo v ponedeljek v popoldanskih urah pri naselju Okić. Dve osebi sta izgubili življenje, trije so hudo poškodovani, 20-letno dekle pa se bori za življenje. Nesrečo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil voznik, ki je sedel za volanom avtomobila slovenskih registrskih oznak.

Profimedia
Fotografija je simbolična

58-letnik je zaradi neprilagojene hitrosti pri Okiću, ki se nahaja v karlovški županiji, v ovinku izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal na nasprotni vozni pas. V tem trenutku je nasproti pripeljal 40-letnik, ki je sedel za volanom tovornega vozila zagrebških registrskih oznak s priključnim vozilom slovenskih registrskih tablic. 58-letni voznik je nato trčil še v avtomobil avstrijskih registrskih oznak, tega pa je po trčenju odbilo v ograjo. Za volanom slednjega je sedel 53-letni moški.

 58-letnik in 56-letni sopotnik iz njegovega vozila sta umrla na kraju nesreče, medtem ko sta dva potnika iz istega vozila (65-letnik in 19-letnik) hudo poškodovana. 20-letno dekle se medtem bori za življenje.