Poziv

Zbil kolesarko in odpeljal, ona sama iskala zdravstveno pomoč

B.K.
27. 11. 2018, 19.20
Posodobljeno: 27. 11. 2018, 19.22
Deli članek:

V sredo se je v Ljubljani zgodila huda prometna nesreča s pobegom, v kateri je kolesarka utrpela hude telense poškodbe.

Profimedia
Fotografija je seveda simbolična.

Nesreča se je pripetila okoli 7. ure, na Kajuhovi ulici

V nesreči sta bila udeležena 52-letna kolesarka in neznani voznik osebnega avtomobila, neznane znamke, neznanega tipa, svetlejše barve, ki je s kraja nesreče pobegnil. Zadnji del njegovega vozila je bil tovoren.

Neznani voznik je vozil po Kajuhovi ulici, v smeri Zaloške ceste. Ko je pripeljal do križišča Kajuhove ulice in uvoza do stanovanjskih blokov, je pričel zavijati desno, pri tem pa zaprl pot kolesarki. Ta je takrat vozila pravilno po kolesarski poti, v isti smeri.

Po trčenju je neznani voznik ustavil vozilo in kolesarko vprašal po počutju, ko pa se je pobrala in odgovorila, da je v redu, je voznik odpeljal naprej. Kolesarka je naknadno sama iskala zdravniško pomoč na UKC.

Policija v zvezi z razjasnitvami okoliščin prometne nesreče naproša voznika, da pokliče na številko 113 ali na Policijsko postajo Ljubljana Moste, na telefonsko številko 01/586 76 00. Ob tem naprošajo tudi vse, ki bi o neznanem vozniku imeli podatke, da to sporočijo na omenjeni številki ali na anonimni telefon 080 1200.