Top flop tedna

Žena na toaleti, mož v snu, lopov na delu

S.S./Novice Svet24
7. 5. 2018, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
Fotografija je simbolična

10 Na območju Žalca sta oškodovanca obiskali dve neznanki in medtem, ko ga je ena zamotila s pogovorom, mu je druga ukradla gotovino.

9 V Laškem so policisti obravnavali vlom v klet. Pogrešajo motorno žago in agregat.

8 Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7 Na območju Laškega je nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, ukradel pa nekaj starejših ročnih ur in dve žepni uri.

6 Celjski policisti so obravnavali 20-letnega voznika začetnika, ki je po avtocesti z osebnim vozilom dirjal s hitrostjo 202 kilometra na uro. Mladeniču so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi tudi obdolžilni predlog.

5 V Semiču so neznanci vlomili v prostore podjetja in ukradli izdelke in polizdelke iz bakra. Škode je za 2000 evrov.

4 Na Cesti 4. junija v Krškem so vandali poškodovali bankomat, nameščen na zunanji steni trgovine. Banditi so najprej na še neugotovljen način povzročili eksplozijo na bankomatu, potem pa so se še z avtom zaleteli v vrata prodajalne.

3 Na morju v bližini Strunjana sta na pokvarjenem manjšem plovilu obtičala zakonca iz Ljubljane, na pomoč jima je priskočila posadka koprske pomorske policije in ju odvlekla do pomola v Izoli.

2 Iz skladišča kmetijske zadruge v Slovenj Gradcu je storilec ukradel 80 vreč semenske koruze.

1 Na avtocesten postajališču Lopata so policisti obravnavali krajo torbice z dokumenti in gotovino iz avtomobila. Storilec jo je ukradel, ko je romunska državljanka odšla v toaletne prostore, vrata pa pustila odklenjena, saj je v avtu spal njen partner.