V plitvem grobu našli truplo

VIDEO: Brutalen konec ameriških sanj za perspektivno balkansko igralko

R.T.
29. 3. 2018, 15.48
Posodobljeno: 29. 3. 2018, 17.14
Deli članek:

Potrjeno, posmrtni ostanki, ki so jih ta teden našli v plitvem grobu na severu Kalifornije, pripadajo pogrešani 25-letni makedonski igralki.

LA County Sheriff’s Department
Makedonsko igralko Adeo Shabani so pogrešali vse od konca februarja.

25-letna lepotica in igralka Adeo Shabani, ki je zadnji dve leti živela v Hollywoodu in ki so jo pogrešali vse od konca februarja letos, je bila kot kaže umorjena. V plitvem grobu približno 80 kilometrov od Sacramenta na severu Kalifornije so ta teden odkrili posmrtne ostanke. Forenzični izvedenci so danes potrdili, da gre za truplo Shabanijeve, ki so jo prepoznali po značilnih tetovažah.

Obdukcija kaže, da je Shabanijeva umrla zaradi udarca s topim predmetom, vendar bodo natančen vzrok smrti »ugotovili po tkosikološki analizi in analizi tkiva,« pojasnjujejo preiskovalci, ki primer obravnavajo kot umor.

Policija v Los Angelesu je sicer prepričana, da pozna identiteto njenega krvnika, ki pa na žalost nikoli ne bo stopil pred roko pravice. Gre za njenega 33-letnega fanta Christopherja Spotza, ki si je prejšnji četrtek po dolgotrajnem begu pred policisti sodil sam. Spotz naj bi bil zadnji, ki je Shabanijevo videl živo. Nadzorne kamere so ju 23. februarja ujele v dvigalu stanovanjskega bloka v Hollywoodu, v katerem je Shabanijeva prebivala. Spotz je med zaslišanjem sprva trdil, da sta se z igralko vozila proti severu Kalifornije, ko jo je zaradi prepira odložil na cesti, ki vodi v mesto Santa Clarita. S to zgodbo policistov ni uspel pretentati, saj zanjo ni bilo nobenih dokazov, glavni osumljenec pa je postal prav on. Preiskovalci okoliščine smrti perspektivne igralke še vedno preiskujejo.