Po zločinu popival

Zlati fant Tin umoril očeta in mater

G.G.
27. 3. 2017, 08.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Policisti so včeraj zvečer v bližini Šibenika prijeli 19-letnega Tina Šunjergo, ki je osumljen umora očeta in matere.

Facebook
Tin Šunjerga pred mercedesom, s katerim se je po umoru vozil po vasi.

Na območju Šibenika je bilo v nedeljo obsedno stanje, poroča 24sata. V teku je bila iskalna akcija za morilcem 45-letnega pripadnika posebnih enot policije in njegove žene. Osumljeni je bil njun sin, 19-letni Tin Šunjerga iz kraja Čista Velika pri Vodicah. Zvečer so osumljenca prijeli, ko je poskušal zbežati z avtomobilom.

Kdo je 19-letni Tin Šunjerga, se sprašujejo hrvaški mediji? Za začetek zapišimo, kaj je storil Tin po umoru staršev. Odšel je s prijatelji na pijačo, v nedeljo pa se je z mercedesom vozil po naselju. “Tin je bil zlati fant, čudovit mladenič in učenec. Ne morem verjeti, povsem sem šokirana,” je za 24sata povedala njegova učiteljica iz srednje šole. Tudi sosedje o sinu ne vedo povedati veliko slabega. Je pa eden izmed njih navrgel, da je bil Tin nekoliko “bolj svoboden”, “nad” drugimi, zabredel naj bi v droge, zaradi česar naj bi bil v sporu z očetom. Toda nihče ni pričakoval, da bo moril. Umoril pa je očeta in mater.

Tudi o družini Šunjerga imajo prebivalci Čiste Velike povedati le dobre stvari. 45-Marin Šunjerga se je kot 18-letnik iz Nemčije vrnil na Hrvaško, da bi se boril za svojo domovino. Poročil se je s Silvano in rodil se jima je sin Tin, ki je bil med najbolj priljubljenimi dečki na vasi. Do sobotnega popoldneva.