Bohinjski kot

Za pogrešenega študenta ponujajo 5000 evrov

R.T.
21. 9. 2016, 13.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Točno pred tednom dni so gorenjski policisti sporočili, da je izginil 27-letni turist Ilya Kozlovskiy, ki je bil nastanjen na Bledu. V zadnjih dneh pa njegovi svojci in prijatelji ponujajo 5000 evrov tistemu, ki Ilyo najde živega.

PU Kranj

27-letni nemški državljan Ilya Kozlovskiy naj bi se 9. septembra odpravil v gore proti Triglavu, torej v času, ko so se proti naši največji gori valile trume pohodnikov.

Toda Ilya je nekako izginil. Kje, kako, kdaj, se ne ve? Policisti so ga iskali, niso pa ga našli.

Na spletu pa se je medtem razširil poziv, v katerem beremo, da prijatelji in svojci pogrešanega ponujajo denar za informacije o Ilyi. V zapisu ponavljajo, da se ni vrnil s pohoda na Triglav. Omenjajo še, da je Ilya preudaren mlad moški, ki ne išče tveganj. Osebi, ki našča Ilyo živega, ponujajo 5000 evrov nagrade.

Kdor ima informacije o pogrešani osebi, naj podatke sporoči policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Na tem mestu velja ponoviti opis Ilye Kozlovskega; visok je okoli 180 centimetrov, ima temne lase, rjave oči ter brke in krajšo brado. Nazadnje viden je bil obut v pohodne čevlje, oblečen v pohodna oblačila, nastanitveni objekt pa je zapustil z večjim nahrbtnikom rdeče barve.