ZVEZDNIKI

Kokain in razvrat na luksuzni jahti

U.K.
21. 8. 2016, 19.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Črnogorska policija je aretirala hrvaškega televizijskega zvezdnika Marka Lušića, ki naj bi bil na jahti z več prostitutkami. Med njimi je bila tudi prijateljica zloglasne madam Željke.

Facebook
Madam Željka (levo) je znana po tem, da organizira posebne zabave na luksuznih jahtah za bogataše.

Vse so aretirali zaradi posedovanja kokaina, in sicer v Budvi na eni od luksuznih jaht. Z jahto so bili po poročanju policije namenjeni proti hrvaški obali. Med aretiranimi sta tudi Željka Rolović (39), bolj znana kot madam Željka, in njena prijateljica Ema Đukić. Obe sta že bili aretirani zaradi posedovanja marihuane, a je pozneje policija prijavo umaknila, saj naj bi imeli prepovedano drogo le za lastno uporabo. Pri sebi sta imeli 13 gramov marihuane. Madam Željka je bila v preteklosti tudi aretirana zaradi suma, da vodi verigo prostitutk (med njimi naj bi bile tudi srbske starlete) za bogataše. Novembra je 2015 krivdo priznala, a očitno s svojim »poslom« ni prenehala.

7,5 grama kokaina so policisti našli na jahti, ki je bila namenjena proti Hrvaški. 

ARETIRALI PET LJUDI

Policija je tako v sredo aretirala pet oseb, med njimi sta tudi bivši voditelj RTL Marko Lušić (30) in Ema Đukić (24). Slednja je povezana z madam Željko, ki sicer ni bila na jahti, a jo je policija vseeno privedla na zaslišanje. Na jahti so bile še tri ženske, ki niso bile imenovane. Tam naj bi našli tudi sedem paketov (7,5 grama) kokaina. Prav gotovo se bodo tudi tokrat vpleteni poskusili izmazati, češ da je bil kokain le za osebno uporabo, glede prostitucije pa bo tako ali tako težko karkoli dokazati. Vsi vpleteni so že izpuščeni in se bodo zagovarjali s prostosti.