Groza v bolnišnici

VIDEO: Pacienta na dializi polil z bencinom in zažgal

R.T.
27. 7. 2016, 14.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V požaru, ki je izbruhnil v bolnišnici v Tirani, so umrle tri osebe, 38-letni moški pa se še bori za življenje, potem ko ga je pobesneli piroman po domnevnem prepiru poskušal ubiti, medtem ko je bil na dializi.

LiveLeak screenshot

Nadzorne kamere so v torek posnele 57-letnega Cenaja Leftera, kako je neopazno vstopil v bolnišnično sobo oddelka za dializo, zatem pa iz torbe vzel plastenko z vnetljivo tekočino in z njo polil 38-letnega pacienta D. Saracija, ki je ležal na dializi.

Čeprav ga je Saraci še uspel odriniti od sebe, je Lefter vseeno izvlekel vžigalnik in sobo s sekundi spremenil v plamenečo baklo.

Lefter in še dve 55-letni pacientki, Sanije Sulaj in Hani Mali so umrli v požaru, ki se je hitro razširil po bolnišnici. Moški, ki ga je Lefter nameraval ubiti, pa se še bori za življenje, čeprav so njegovo telo v celoti zajeli plameni.

Kot še pišejo lokalni mediji, je Lefter zjutraj zapustil oddelek za ledvično dializo, še prej pa se je sprl s Saracijem. Nekaj pred 11. uro, pa se je vrnil, da bi uresničil svojo bolno maščevalno namero.

Pozor, nazorna vsebina. Ogled video posnetka na lastno odgovornost.