Umor Jelene Krsmanović Marjanović

Premier morilca obljubil v naslednjih 48 urah, minister bolj previden

R.T.
21. 4. 2016, 10.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nebojša Stefanović, srbski ministre za notranje zadeve, je danes izjavil, da se krog osumljencev oži in da ima policija situacijo pod kontrolo.

Facebook
Jelena Krsmanović Marjanović je bila ubita v soboto, 2. aprila. Njeno truplo so našli naslednji dan.

Kot je še dejal, tudi sam čaka na odgovore, a noče še dodatno pritiskati na preiskovalce, ki se, tako Nebojša Stefanović, trudijo po svojih najboljših močeh. Srbski notranji minister je še poudaril, da je situacija pod kontrolo in da imajo policisti v zvezi z umorom pevke Jelene Krsmanović Marjanović, katere truplo so 3. aprila našli v Borči, veliko informacij.

Arhiv Svet24
Vse je pod kontrolo, pravi Nebojša Stefanović.

Jelena Krsmanović Marjanović je bila ubita v soboto, 2. aprila. Njeno truplo so našli naslednji dan, potem ko je njen mož Zoran Marjanović v soboto zvečer prijavil njeno izginotje. Policisti že 20 dni intenzivno iščejo njenega morilca.

Primer je v rokah profesionalcev

»Ljudje iz policije dobro delajo,« je dejal Stefanović. »Primer je v rokah profesionalcev.« Na vprašanje, če se tudi njemu zdi, da preiskava umora traja neobičajno dolgo, je odgovoril, da o podrobnostih ne more govoriti, a da na primeru dela veliko število ljudi. »Obdelali so vse možne scenarije. Preiskavo dobro vodijo že od prvega dne, saj vejo, kaj počnejo,« je dejal minister.

Izkrivljene informacije

Stefanović je komentiral tudi navedbe, da je večina informacij, ki so bile deljene z javnostjo, neresničnih oziroma izkrivljenih. »Ko novinarji vidijo, da policija potrka na neka vrata, osebo, ki tam živi, takoj označijo za morilca. Razumem medije, a mi ni všeč, da se iz tega dela spektakel,« je dejal.

Srbski premier Aleksandar Vučić je včeraj izjavil, da bo morilec pevke Granda aretiran v naslednjih 48 urah.