Črna kronika

Nemarni starši - otroke so mučili, prodajali in jih izstradali do smrti!

D. B.
19. 1. 2016, 10.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Plastnične operacije pri sedmih letih, lepljenje otrok na steno, vračanje posvojencev, prostituiranje pri 14-ih letih ... Starši, ki to nikoli ne bi smeli biti.

Profimedia
Sarah Burge je svoji hčeri Poppy za sedmi rojstni dan podarila vavčer za operacijo prsi.

Dojenčica je umrla medtem, ko sta skrbela za virtualnega otroka
Par iz Južne Koreje je pozabil hraniti svojega 3-mesečnega dojenčka, ker je na spletu "skrbel" za virtualnega otroka po imenu Anima. Starša sta bila brezposelna, njun dojenček pa je bil nedonošenček. Igrala sta računalniške igrice, da bi pobegnila pred realnostjo. Po smrti dojenčice sta se skrila v hišo staršev, a ju je policija izsledila in kaznovala.

Posvojila je dečka in ga nato z letalom vrnila v Rusijo
37-letna Torry Hansen iz Tennessija je posvojila ruskega dečka, potem pa se je odločila, da ga pri njegovih sedmih letih vrne nazaj v Rusijo. Torry je dejala, da se je za to odločila, ker je bil fant agresiven in je imel psihične težave. Vkrcala ga je na letalo in kar samega poslala nazaj v Moskvo. Tam ga je čakal nek človek, ki mu je Torry plačala 200 dolarjev za to, da ga je odpeljal na ministrstvo za izobraževanje in znanost.

Pri sedmih letih ji je podarila plastično operacijo
56-letna Londončanka Sarah Burge, odvisnica od plastičnih operacij, je svoji hčeri Poppy za sedmi rojstni dan podarila vavčer za operacijo prsi. "Poppy me je prosila in podarila sem ji vavčer v vrednosti 10 tisoč dolarjev. Lahko ga bo izkoristila šele takrat, ko bo stara 16 let, ker prej po zakonu ne sme na lepotno operacijo. Ko ji bodo prsi zrasle in če bo z njimi zadovoljna, lahko vavčer izkoristi za kakšno drugo lepotno operacijo," je dejala Sarah.

Orange country jail
Sandra Padillla Miranda je organizirala pretep med svojo hčerko in dekletom, s katerim je bila ta sprta.

Organizirala je pretep med hčero in njeno tekmico
Sandra Padillla Miranda je organizirala pretep med svojo hčerko in dekletom, s katerim je bila ta sprta. Na tak način je želela rešiti njun spor. Pozvala je dekle, naj pride pred hčerino stanovanje v Orlandu, kjer sta najstnici fizično obračunali med seboj. Nekdo je dogodek posnel in objavil na družabnem omrežju Facebook. Na posnetku se sliši, kako Sandra vzpodbuja svojo hčer, naj udari in ugrizne svojo nasprotnico. Kasneje je trdila, da je hotela pretep preprečiti, a ko so razkrili videoposnetek, so Sandro obtožili zaradi zapostavljanja otroka.

Osemletni hčeri je vbrizgala botoks
34-letna Britanka Kerry Campbell, ki živi v Kaliforniji, je svoji osemletni hčeri vbrizgala botoks. Kasneje je trdila, da ji je s tem želela pomagati pri čim bolj uspešnem rezultatu na lepotnem tekmovanju. Ko je doumela, da ji zaradi tega grozi kazen, pa si je premislila in dejala, da si je zgodbo izmislila, saj ji je zanjo britanski tabloid The Sun obljubil mastno plačilo.

Hčer sta prostituirala, da bi dobila avto
41-letno Sandro Davis in njeno 43-letnega soproga Jamesa Davisa so leta 2010 aretirali, ker sta svojo 14-letno hčer dala lastniku trgovine rabljenih vozil Robertu Beardenu v zameno za brezplačen kombi. Kaznovana sta bila z 10-imi leti zapora in 10-imi leti pogojne kazni.

Youtube
Billy Joe Madden je bil leta 2011 v Louisiani aretiran, ker je dovolil svojemu 8-letnemu sinu, da je vozil avto.

Otroka sta zlepila z lepilnim trakom
Američanka Jayla Hamm in njen fant Corde Honea sta leta 2010 njunega 22-mesečnega sina z lepilnim trakom prilepila na steno. Jayla ga je držala, Corde pa mu je zalepil roke in noge medtem ko je otrok kričal. Nato sta ga fotografirala, ga odlepila s stene in nanjo zalepila stekleničko, da je fantek ni mogel doseči. Policiji ju je prijavil njun prijatelj po tem, ko mu Corde pokazal fotografijo zlepljenega otroka. Corde je namreč menil, da se bo prijatelj ob fotografijah zabaval. Kasneje se je izkazalo, da je bil par pod vplivom mamil, sodnica pa ju je kaznovala z desetimi leti zapora ter dvema letoma pogojne kazni.

Osemletni sin je vozil avto, medtem ko je oče počival
Billy Joe Madden je bil leta 2011 v Louisiani aretiran, ker je dovolil svojemu 8-letnemu sinu, da je vozil avto. Policista, ki sta ustavila Billyjev avto, sta bila šokirana. Osemletni sin je šofiral, na zadnjem sedežu je sedel 4-letni otrok, ki seveda ni bil v avtosedežu, Joe pa je spal. Kasneje so dokazali, da je bil oče pod vplivom mamil.