Črna kronika

V Novem mestu z avtomobilom umoril moškega?

M.M/Dolenjski list
16. 12. 2015, 12.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sinoči nekaj pred 20. uro je na bencinskem servisu Petrola na Belokranjski cesti v Novem mestu voznik z osebnim vozilom stisnil pešca ob steno objekta. Reševalci so poškodovanca odpeljali v novomeško bolnišnico, policija pa naj bi preiskovala uboj.

B.B./Dolenjski list
Eden izmed udeležencev naj bi s kraja zbežal na bližnji bencinski servis, tam pa naj bi vanj trčil voznik avtomobila in pobegnil s kraja.

Predstavnica za odnose z javnostmi na PU Novo mesto Alenka Drenik je potrdila, da je 32-letni moški zaradi hudih poškodb v ljubljanskem kliničnem centru umrl. Dodala je, da so policisti sinoči prejeli klic na pomoč, saj naj bi na parkirnem prostoru prodajalne v Novem mestu prišlo do pretepa in povoženja moškega.

»Po prvih zbranih obvestilih policistov in kriminalistov naj bi na parkirnem prostoru pred prodajalno prišlo do spora med več osebami. Eden izmed udeležencev naj bi s kraja zbežal na bližnji bencinski servis, tam pa naj bi vanj trčil voznik avtomobila in pobegnil s kraja. Policisti so v eni izmed stanovanjskih hiš v Novem mestu pobeglega moškega izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Kasneje so prostost odvzeli tudi 34-letnemu moškemu,« je opisala dogajanje za omenjeni časnik.

Preiskava še poteka, policisti pa morebitne očividce prosijo, da informacije sporočijo na številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.