Črna kronika

Prometna nesreča: Umrli dve deklici, za volanom popolnoma pijana mati!

15. 12. 2015, 09.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

12-letnica in 9-letnica iz okolice Rima sta izgubili življenje v hudi prometni nesreči, ki jo je zakrivila njuna 36-letna mati, v krvi pa so odkrili za petkrat preseženo dovoljeno vrednost alkohola.

fb
Nekoč srečna družinica, ki je sedaj uničena ...

Messaggero.it
Vozila je popolnoma pijana.

Njuni hčerkici sta mrtvi, vendar ona tega še ne ve. Sama leži v bolnišnici z zlomljenim kolkom. 36-letna Jaque je tisto usodno nedeljo veliko preveč popila in kljub temu sedla za volan. Najhuje pri tem pa je, da je s seboj peljala tudi hčerkici, ki sta sedeli na zadnjem sedežu, a žal brez varnostnega pasu.

36-letnica je kar naenkrat zapeljala na nasprotni pas in silovito trčila v Audi A4. Ta je vozil kar 50 km/h več od dovoljene hitrosti in udarec je bil tako silovit, da sta obe deklici zleteli skozi steklo in obležali na tleh. V avtomobilu 36-letne mame je bil tudi pes, ki je ravno tako zletel iz avta. Ena deklica je umrla na poti v bolnišnico, drugo so odpeljali na zdravljenje, kjer je po 12 urah izgubila bitko za življenje.

Mati dveh deklic še zmeraj ne ve, kaj točno se je pripetilo. Misli namreč, da sta njeni hčerkici ranjeni, vendar še zmeraj živi. 36-letnica bo po vsej verjetnosti končala za zapahi, saj je zakrivila smrt svojih dveh deklic.