Črna kronika

Mašini ugrabitelji na sodišču

pr
29. 11. 2015, 17.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Trojica, ki je marca letos iz rok matere iztrgala dveletno deklico Mašo, se bo iz pripora končno preselila na zatožno klop beograjskega sodišča.

Arhiv
Mašo so ugrabili zakonca in njuna hči. Trenutno so vsi v priporu.

Na specializiranem sodišču v Beogradu bo v ponedeljek potekal predobravnavni narok v postopku proti trem francoskim državljanom, ki so obtoženi, da so 13. marca letos v eni izmed beograjskih mestnih četrti iz rok matere iztrgali dveletno deklico Mašo in jo nameravali ugrabiti. Na zatožno klop bodo sedli trije francoski državljani, stari 26, 46 in 50 let. Gre za zakonca in njuno hčer, ki se sicer še vedno nahajajo v priporu.

IZJASNILI SE BODO O KRIVDI

Na ponedeljkovem zaslišanju, ki bo zaprto za javnost, se bodo vsi trije obtoženi izjasnili o krivdi, tožilstvo in obramba pa bosta predložila dokaze, ki jih bodo vključili v sojenje. Slednje se bo začelo po zaključenih narokih.

Spomnimo. Tožilstvo je obtožnico proti trojici vložilo septembra, v njej pa obtoženim očita, da so kot člani kriminalne združbe ugrabili komaj dveletno deklico, ki so jo iztrgali iz rok njene matere Mirjane Prenković, ko se je ta vračala domov iz bližnjega nakupovalnega središča.