Črna kronika

Spet rop! To pot oropali bencinski servis na območju Godoviča!

T.C.
16. 10. 2015, 09.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zamaskirani neznanec je v četrtek zvečer pred 19. uro oropal bencinski servis na območju Godoviča v občini Idrija.

Google Earth

Po ropu je z ukradeno manjšo količino gotovine pobegnil neznano kam. Kot pojasnjujejo na Policijski upravi Nova Gorica, v oboroženem ropu nihče od uslužbencev bencinskega servisa ni bil poškodovan.

Zamaskirani storilec je bil po dosedanjih ugotovitvah visok približno 180 centimetrov, nosil je zeleno jakno in imel oblečene maskirne vojaške hlače.

Policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu o oboroženem ropu odhiteli na teren in na kraju ropa ter v širši okolici začeli izvajati vse aktivnosti za izsleditev roparja. Novogoriški kriminalisti okoliščine oboroženega ropa še vedno preiskujejo. Obvestili so tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Novogoriški kriminalisti in policisti naprošajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi glede oboroženega ropa bencinskega servisa imeli kakršnekoli koristne informacije o dogajanju na bencinskem servisu na Godoviču, da jih sporočijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo policiste policijske postaje Idrija na telefon (05) 372 48 00 oz. na najbližjo policijsko postajo.

PREBERITE ŠE NAVODILA POLICIJE, KAKO RAVNATI, ČE STE ZNAJDETE V SITUACIJI OZIROMA SREDIŠČU ROPARSKEGA DOGAJANJA!