Črna kronika

Oče zadavil hči, ker je ukradla kondome in želela biti s fantom

R.T.
30. 9. 2015, 10.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Religiozni starši s pakistanskim poreklom so umorili 19-letno hči in skrili njeno telo, ker se je hotela poročiti s 25-letnim fantom katerega niso odobravali. Sojenje je v teku.

Youtube

V Nemčijo so starši umorili 19-letno Lareeb Khan, ker se je po njihovem mišljenju zaljubila v napačnega moškega. 52-letni Asadullah Khan je zadavil svojo hči, njena mati pa mu je pomagala, da se znebi trupla. Trenutno je sojenje v teku.

Mimoidoči so 28. januarja na parkirišču našli truplo mladega dekleta. Njena družina je policiji takoj postala sumljiva. Družinski prijatelj je namreč videl, da se Lareeb sestaja s fantom in ko je to povedala svojim staršem, so storili nepojmljivo. Oče je že priznal umor.

Na sojenju, ki poteka, so starši dejali, da so želeli s tem dejanjem zaščiti družinsko čast. Oče je hči zadavil medtem ko je ta spala, mati pa jo je nato preoblekla. Posadila sta jo v avtomobil in jo odpeljala na parkirišče, kjer sta truplo odvrgla.

Mama trdi, da jo je moževo dejanje presenetilo in da jo je ta prisili, da sta se znebila trupla. Družina Kahn prihaja iz Pakistana, prav tako pa je tudi 25-letni Raheel po rodu Pakistanec. Kljub temu se starši z njuno ljubeznijo niso strinjali in so se odločili narediti konec ljubezenski zvezi s skrajno nizkotnim dejanjem.

Poleg vsega so dekle tudi pretepali, da bi jo s tem prepričali, da zapusti svojega fanta. Ko pa je s policije prišlo obvestilo, da so Lareeb ujeli med krajo kondomov, pa je očetu prekipelo. Te noči jo je ubil.