Črna kronika

Prepričani so, da je bila ugrabljena

pr
20. 7. 2015, 10.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Za 26-letno Ano Topić se je 24. junija letos izgubila vsaka sled. Nazadnje so jo videli v hrvaški prestolnici, njena družina pa sumi, da je bila ugrabljena. Iščejo jo tudi prek facebooka.

Facebook

»Nikomur se niti ne sanja, zakaj bi izginila. Vsi smo šokirani in prav zaradi tega smo prepričani, da je bila ugrabljena,« je pred dnevi povedal Anin brat Josip Topić. Družina je poleg tega od neznanega moškega prejela pismo, v katerem je ponudil, da jim lahko pomaga pri iskanju pogrešane Ane. Družina in prijatelji so sicer vzpostavili internetno stran in ustvarili facebook profil, prek katerega širijo novico o pogrešani Ani in zbirajo morebitne informacije.

STRTI PRIJATELJI

Da bi Ana izginila sama od sebe, ne verjamejo niti njeni prijatelji. Pripovedujejo, da je pogrešana vedno vesela in nasmejana. »Ne spomnim se, da bi jo kdaj videla žalostno ali otožno. Zato ne morem verjeti, da bi samoiniciativno izginila brez sledu. Zagotovo bi se javila vsaj družini,« pripoveduje ena od Aninih prijateljic. Edina sled, ki so jo doslej odkrili, je Anina torbica. Nekaj dni po izginotju so jo našli na Mostu mladosti v Zagrebu in jo vrnili družini pogrešane.