Črna kronika

Perverznež v Črnučah zalezuje dekleta in se obsceno dotika genitalij

G.G.
4. 2. 2015, 14.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po ljubljanskih Črnučah in okolici se giblje možakar v starosti od 40 do 50 let, ki naj bi sledil pripadnicam ženskega spola in se ob tem nesramno dotikal svojega spolnega uda.

Thinkstock

Spomnimo. Pred dnevi smo pisali o moškem, ki se na območju Trnovega v Ljubljani v večernih urah razkazuje in onanira.

Na »delu« naj bi bil tudi danes. »Zasledoval me je vse od gozda do blokov na Polanškovi ulici,« nam je zaupalo dekle, ki je bilo precej prestrašeno ob prizoru moškega, ki se je v družbi psa podobnega manjšemu nemškemu ovčarju potikal za njo in se pri tem brez sramu z roko drgnil po hlačah v predelu genitalij.

Že lansko jesen je ena od sprehajalk v Črnučah opazila moškega, ki je s spuščenimi hlačami stal v bližini bajerja v Sračji dolini. In kaj je počel? »Onaniral,« je takrat povedala očividka. Gre za istega moškega? Ni nujno.

Policijo smo povprašali, ali je seznanjena z aktivnostmi domnevnega črnuškega ekshibicionista. Predstavnica za stike z javnostmi na Policijski upravi Ljubljana Nataša Pučko nam je povedala, da doslej ni nihče prijavil takšnih spornih praks na območju Črnuč. Poziva pa vse, ki "so se v takšnem dogodku znašli oziroma so bili deležni nadlegovanja na tak način, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo interventno številko 113."