Črna kronika

Groza! Mati šla na lov in v avtu 'pozabila' 8-mesečnega in 9-letnega otroka

N.J.
20. 1. 2014, 12.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ženska, ki je sicer strastna lovka, se je odpravila v gozd na lov za divjim prašičem. V navalu navdušenja je v avtomobilu na mrazu 'pozabila' 8-mesečnega in 9-letnega otroka.

Floridske oblasti so Kaylo Marie Rasoi obtožile zanemarjanja  otrok. V ugasnjenem avtu je namreč na mrazu v gozdu pustila komaj 9-letnega in 8-mesečnega otroka. 9-letnik je med čakanjem v zaklenjenem in mrzlem avtu sam poklical policijo in prosil, naj pridejo ponj, če je v njihovem avtu kaj bolj toplo. 
 
Ko je policija prispela na kraj dogodka, je našla premražena otroka, zaklenjena v avtomobil. Pri avtu so kar 40 minut čakali, da se je mati vrnila iz gozda. Koliko časa sta otroka že pred tem čakala, ne vedo. 
Ženska je svoje ravnanje opravičevala, češ da jima je pustila avtomobilske ključe, da bi si vklopila gretje, poleg tega pa jimaje pustila tudi telefon, da bi v sili lahko koga poklicala. Policija njenim besedam ni nasedla in jo je aretirala. "Starejši bratec je pravi heroj," je povedal tamkajšnji šerif. "8-mesečnemu bratcu je rešil življenje!"