Zanimivosti

Šokantna izpoved 16-letne prostitutke

N.J.
20. 1. 2014, 12.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

»Ne delam zaradi denarja. Ne zanimajo me čevlji, obleke … to si želim početi!« so besede komaj 16-letnega dekleta, ki svoje telo in spolne usluge za denar ponuja bogatim moškim.

Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična

Komaj 16-letno dekle, poimenujmo jo Stefania, je ena izmed deklet, vpletenih v škandal v zvezi z prostitucijo, ki zadnje čase na Italijanske bogataše in izobražence kot najpogostejše stranke mladoletnih prostitutk meče temno luč. V njenem primeru ne gre za prisiljenost v prostitucijo. Kot pravi, se je za to odločila sama, »Nočem luksuznega življenja, želim se prostituirati.

Želela se je upreti

Dijakinja je odkrito priznala, da je razočarana nad svojim življenjem, nad svetom, Jezna je na vse, kar se dogaja. Želi si hitro odrasti in se maščevati vsem: vsem socialnim delavcem, ki ji sledijo, mami, ki izbira vedno napačne partnerje, ostalim družinskim članom, ki želijo, da je drugačna in je ne sprejmejo takšne, kot je.

S prostitucijo je izrazila svojo stisko ...

Brez nje bi težko uspeli

Dekle je sicer pomagalo pri aretaciji 55-letnika, ki je pod pretvezo, da išče modele za modne agencije, mladoletna dekleta silil k prostituciji. Glauco Guidotti je že za zapahi in je obtožen, da je silil mladoletna in polnoletna dekleta k prostituciji. Mladoletna naj bi bila poleg treh oseb še vsaj tri dekleta. Postati del mreže je bilo precej enostavno, pojasnjujejo italijanske oblasti. Dekle je svoje gole fotografije objavilo na spletni strani 'Bakecaincontri' in pristalo na srečanje z izobraženim moškim.

Cena je bila visoka …

Čeprav so Guidottija ujeli povsem po sreči, gredo velike zasluge Stefanii. Preteklo poletje so socialni delavci in njena mati stopili v akcijo, ker se je dekle nenavadno obnašalo, zapadla je v slabo družbo, v denarnici je imela veliko gotovine. Sprva so mislili, da se ukvarja z drogami, zato so ji sledili. Preko nje so prišli do podatka o Guidottiju in policija je lahko naprej gradila primer. Stefania je sicer nato povedala, da ona ni želela denarja, ki ji ga je Guidotti obljubljal. Policija preiskuje, kdo vse so bile njene stranke. Do sedaj so odkrili, da so bili to predvsem izobraženi moški, vodje podjetij, menedžerji. Storitve jim je nudila v avtomobilu, včasih tudi v manjših penzionih. »Želela je izraziti svojo jezo, razočaranje – četudi si je s tem uničila življenje,« navajajo italijanski mediji. Četudi ji je uspelo prizadeti tiste, ki jo imajo radi, pa je cena, ki jo je pri tem plačala sama, žal, previsoka.