EUROSERVIS

Tega na enem mestu ne boste dobili nikjer. Razen ...

Promocijsko gradivo
23. 5. 2016, 05.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ali veste, katere so številne prednosti, ki vam jih ponuja Euroservis? Tega na enem mestu ne boste dobili nikjer, razen pri Euroservisu.

Tudi vi svojega konjička večkrat peljete do kolega?
Že imate svojega serviserja ali ga še iščete? Znano je namreč, da številni svoje avtomobile servisirajo na način, ki je najcenejši. No, ali pa vsaj mislijo, da je najcenejši. Toda najceneje ni nujno najboljše. Vsekakor pa ne nudi garancije na svoje delo!

Ste se kdaj vprašali, če je servis zares poceni?
Čeprav vam avto popravlja nekdo, ki slovi kot poceni serviser, ni nujno, da bo temu res tako. Zakaj? Ker takšna oseba ne more jamčiti za svoje storitve. In ravno tukaj tiči zelo velika razlika! EUROSERVIS vam namreč za opravljene storitve in vgrajene rezervne dele nudi 1 letno jamstvo.

To pa še ni vse!
Vam je znan stavek: »Imam rezervni del iz enega starega avtomobila, pa ga bomo kar pritrdili?« No, temu NIKAR ne nasedajte, saj se lahko zgodi, da boste na koncu za storitev in rezervni del plačali veliko več kot je bilo rečeno. Morda zaradi samega dotrajanega dela ali pa zaradi storitve, ki ne bo opravljena v skladu z navodili proizvajalcev avtomobilov.

Skrb je odveč!
Se bojite, da boste za rezervni del zapravili goro denarja? Nikar! EUROSERVIS zagotavlja vgradnjo ORIGINALNIH REZERVNIH DELOV PO NIŽJIH CENAH, saj dobavitelji rezervnih delov prve vgradnje zdaj tudi samostojno nastopajo na trgu s svojimi blagovnimi znamkami in ne pod imenom blagovnih znamk proizvajalcev avtomobilov.

Skrb za okolje
Prednost EUROSERVISOV je tudi v tem, da izjemno skrbijo za okolje, saj vse odpadne materiale, odpadna motorna olja in akumulatorje shranjujejo v skladu z obstoječimi standardi in normativi.


Hodite k pooblaščenemu servisu, da ne bi izgubili garancije?
Čeprav veste, da so načeloma vse storitve pri pooblaščenem serviserju dražje, še vedno hodite tja, da ne bi izgubili garancije? To sedaj ni več potrebno. Garancija proizvajalca vozila bo ZAGOTOVLJENA, tudi če boste svoj avto peljali k nam. To pa pomeni nižje cene servisiranja, saj vam vozila ni treba servisirati na pooblaščenih servisih, kjer so storitve praviloma dražje.

Hitro, enostavno, kakovostno in v bližini
Ko govorimo o EUROSERVISU, govorimo o štirih prednostih, ki so združene v eno. Tako bo za vaš avto zelo hitro poskrbljeno, saj so EUROSERVISI vključeni v distribucijsko mrežo rezervnih delov Groupauto International. To pa pomeni, da jih po Sloveniji najdete zares veliko in se eden med njimi prav gotovo nahaja v bližini vašega doma. Med EUROSERVISI namreč lahko izbirate po različnih regijah Slovenije.

Kaj moramo še poudariti?
Nas je pri EUROSERVISU navdušilo to, da so njihovi serviserji resnično usposobljeni, delavnice pa izredno tehnološko in sodobno opremljene. To vemo zato, ker morajo EUROSERVISI izpolnjevati predpisane kvalitativne kriterije, da se lahko včlanijo v mrežo.