Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 25. septembra

N.K.
25. 9. 2023, 05.33
Posodobljeno: 25. 9. 2023, 07.38
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v kozorogu, ob 1.29 preide v vodnarja.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Ohranite mirne živce in poskusite po počasnejši poti, še posebno če nekaj v vas še vedno vzbuja dvom. Na področju dela se držite ustaljenih pravil.

BIK – Začetek tedna prinaša težave, tudi zato, ker nekomu ne prisluhnete. Zdi se vam, da je vse skupaj zaman, saj oba vztrajata pri svojem mnenju.

DVOJČKA – Danes se boste poglobili v svoje misli, kar vam bo pomagalo k napredku, po katerem hrepenite že dlje časa. Sprejmite tudi pomoč, ki se ponuja.

RAK – Ne zatiskajte si oči in prisluhnite nekomu, ki vam svetuje. Trma ne vodi nikamor. Dovolite si biti spontani in vzemite izrečene besede dobronamerno.

LEV – Ne bojte se, da bi vas ovire ustavile, saj jim boste tokrat kos. Ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, kar vas bo sproščalo na vsakem koraku.

DEVICA – Premišljevali boste o svoji zvezi in ugotovili, da je vse tako, kot mora biti. Prav nobene potrebe ni po analizi in poglobljenih razgovorih.

TEHTNICA – Zastavite si konkretne cilje, le tako ne boste več izgubljali časa, še posebno če iščete novo stanovanje ali se odpravljate na potovanje. 

ŠKORPIJON – Danes popazite na zdravje, zlasti na noge, kolena in sklepe. Nadaljuje se zgodba z negotovim koncem, kar vas vse bolj vznemirja.

STRELEC – Z zadevo, ki vas muči že nekaj časa, se bo treba danes soočiti in poiskati zase najboljše rešitve. Poskusite biti bolj prilagodljivi.

KOZOROG – Trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste imeli tudi več virov prihodkov in končno boste uživali v finančnih koristih. 

VODNAR – Z vsem se boste spoprijemali bolj praktično kot sicer in zahtevali jasno razlago. To velja tako v stalnem razmerju kot ob začetku nove zgodbe.

RIBI – Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Zato ni razlogov za igro in sprenevedanje, saj v takih okoliščinah po navadi niste prav spretni.