Astronapoved

Horoskop za sredo, 15. februarja

Danaja
15. 2. 2023, 05.41
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – V vas se bodo rojevala nova prepričanja, spoznavali boste nove ljudi, ki prinašajo v vaše življenje svežino. Prihajajo tudi dobre priložnosti za nove delovne naloge.

BIK – Iščete srečna naključja, posebno pri odločitvi glede ljubljene osebe, ki pa na pogovor z vami še ni pripravljena. Treba bo še malce počakati in se umiriti.

DVOJČKA – Obetajo se ljubezenske novosti, ki vam bodo pričarale nasmeh. Imate dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih v odnosu.

RAK – Določeno informacijo boste preprosto preslišali in se zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut, tako boste vse skupaj uspešno izpeljali.

LEV – Na področju dela potrebujete več dokazov, in ne le praznih besed, s katerimi vas hranijo sogovorniki. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo presenetilo.

DEVICA – Opravka, ki vam ga bodo naložili, se boste lotili na najboljši način, s pomočjo neke nove rešitve. Ljubezensko sporočilo bo še ena svetla točka v napornem dnevu.

TEHTNICA – Malce zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje in že nekaj časa iščete ustrezne rešitve.

ŠKORPIJON – Danes se boste počutili nekoliko slabše kot sicer. Bodite previdni, saj se vas lahko loti prehlad. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in ste utrujeni.

STRELEC – Razočarani ste nad prijateljstvom, zato se boste danes obrnili na družinski krog, ki mu najbolj zaupate. Vprašajte se, ali za vsem deloma tiči tudi vaša krivda.

KOZOROG – Poslovno področje bo prineslo nekaj zmede. Niso vam všeč strogi načrti, a se boste vsekakor dobro odrezali, tudi pri težjih opravilih, ki bodo zahtevala zbranost.

VODNAR – Storili boste nekaj, zaradi česar vam bo najprej nekoliko žal. Potem se bo vseeno pozitivno razpletlo. Nasmehnite se, saj vam Luna obeta veliko več energije.

RIBI – Ugotovili boste, da lahko nadaljujete zvezo, ki se počasi razvija v več od prijateljstva, kar vam je všeč. Nikakor ne pozabite na nekaj opravkov, povezanih z denarjem.