Astro

Ste jasnovidni? Odgovor se skriva v nekaj vprašanjih

sn
12. 7. 2021, 19.19
Posodobljeno: 12. 7. 2021, 22.14
Deli članek:

Na temo zaznavanja nadčutnih sposobnosti pri sebi obstaja ogromno literature. Mi smo vam pripravili najhitrejši možni vprašalnik, ki vam odgovori pritrdilno ali nikalno.

dreamstime
jasnovidnost

Znaki, ki jasno kažejo, da v sebi nosite jasnovidnost:
- Veste, da bo zazvonil telefon in kdo kliče
To velja, če gre za osebo, s katero se že dolgo niste slišali. Če se vam to dogaja pogosto, je toliko bolj mogoče, da ste povezani z višjo silo.
- Čutite, da je v težavah nekdo, ki vam je blizu.
Ne govorimo o običajnih skrbeh, temveč o močnem občutku, da se je zgodilo nekaj slabega, kar se na koncu potrdi. Največ takih primerov je zabeleženih med starši in otroki, med zakonci ter sorodniki, zlasti med dvojčki.
- Kraj, kjer ste prvič, poznate.
Če se vam dogaja, da pridete v hišo, v kateri niste bili še nikoli, a se vam vse zdi znano in natančno veste, kje kaj stoji, obstaja velika možnost, da ste jasnovidni.
- Sanje se vam uresničujejo.
Če pogosto sanjate dogodke, ki se nato uresničijo, je to lahko dokaz, da ste jasnovidni. Preroške sanje so drugačne od običajnih – bolj podrobne in prepričljive.
- Dotik je dovolj za vaše ugotovitve.
Že ob rokovanju z neznano osebo ali ob dotiku s predmetom začutite določene podrobnosti (od kod prihaja, ali izvor predmeta). Čisto mogoče je, da ste samo zelo pronicljivi, obstaja pa možnost, da imate nadčutne percepcije.
- Svojim prijateljem redno pripovedujete, kaj se bo zgodilo ...

... nato pa se to v resnici zgodi.