Astro

Kaj 12 astrološkim znakom šprinaša čas Dvojčkov do 20. 6.

Andreja Novak
21. 5. 2021, 10.10
Posodobljeno: 21. 5. 2021, 10.38
Deli članek:

Prehod Sonca v znamenje dvojčkov naznanja počasen prehod pomladi v poletje. Narava se najhitreje spreminja in daje obilo možnosti za druženje, zato je to čas izletov in potovanj, večjega druženja, novih poznanstev in možnosti za spremembe.

Profimedia
dvojčka

Več je potrebe po pogovorih, srečanjih in izmenjavi mnenj. Vzdušje je spodbujajoče in razgibano. Prebujajo se želje po pustolovščinah in uspešnih srečanjih, zato se okrepi zanimanje za komunikacijske medije, nove modne trende in različne novosti, ki pridejo na trg.
To je tudi dobro obdobje za začetek novih poslov in dogovarjanj, saj komunikacija steče hitreje in učinkoviteje. Vse več je povezovanj, inteligentnih rešitev in dobrih pogovorov. Hitro boste našli optimalne rešitve za svoje težave in se včasih celo prehitro odločili. Vzemite si čas, da globlje spoznate temo razmišljanja in odločanja.
V tem mesecu dni boste veliko bolj družabni in komunikativni, pa tudi nestrpni. To je čas okrepitve skozi hitrost dogajanja, ne več skozi prehrano. Hrana ni več tako pomembna, v ospredje zato pride hitro pripravljena hrana, pice, testenine in podobne stvari. Ker je to obdobje hitrosti, se poveča število nesreč, saj zbranost popusti in so misli površinske.

OVEN ****

Srečanja se lahko s strastno energijo spremenijo ali se zaradi prehitrih besed sprožijo prepiri. Delovali boste instinktivno, čeprav bi bilo bolje, da raziščete, kaj se dogaja. Odnosi bodo zamegljeni, a boste srečni. Maj vas bo še bremenil in nikakor ne boste mogli priti na zeleno vejo. Manjkala vam bo podpora. Junija bo lažje steklo, kljub temu pa boste imeli strahove in boste upravičeno previdni. Morda se bo to poznalo v nespečnosti, izbruhih jeze ali povišanem krvnem tlaku. Lunin in delni sončni mrk – oba v tem obdobju vam ne bosta najbolj naklonjena s počutjem, zato popazite na svoje telo in psiho ter se izogibajte težavam, če le lahko. Preveč občutljivosti bo okoli vas.

BIK ****
Precej boste odsotni zaradi posla, kar ne bo ugodno vplivalo na ljubezensko življenje.
Odlične razmere boste imeli za dobro delo, napredovanje in vse pogovore v povezavi s službo. Če imate željo po poslovni selitvi v tujino, je zdaj odlično obdobje za to. Izkoristite vsako priložnost v tej smeri. Precej pa boste strogi do sebe in doma, zato neprijetni, tudi zaradi težav s hrbtenico ali kostmi. Sprostitev ne bo pomagala, potrebna bo redna telovadba ali razgibalne vaje, ki bodo okrepile vašo notranjo moč. Junij bo še bolj ugoden za vas, saj bo vaša vladarica Venera poskrbela, da boste bolj sproščeni. Samski si lahko najdete ljubezen življenja.

DVOJČKA *****
Usoda vam bo že v maju ponudila dobre spremembe v ljubezni in vas podprla pri iskrivih pogovorih, dobrih zmenkih in v zanimanju nasprotnega spola. Če ste v zvezi, bo partner ljubosumen. Samski se odprite za dobre spremembe. Tudi karierno je to dobro obdobje za vas, saj boste povsod naleteli na dober odziv. Zato izkoristite vso podporo zvezd in pokažite, kaj vas zanima in kaj si želite. Dogajanje vas bo držalo v adrenalinskem stanju, a tega ne boste zaznavali, saj bo takšno celotno obdobje. Ne boste imeli pravega časa za počitek in regeneracijo, vendar se ne boste obremenjevali, saj boste zadovoljni z dogajanjem in tudi pripravljeni na počitek konec junija.

RAK **
Polna luna in še lunin mrk ob koncu maja vam bosta zakuhala precej težav, povezanih s preteklostjo. Ne boste mogli pobegniti, dokler ne boste razrešili stvari za nazaj. Partner bo nemočen. Prijatelji in znanci bodo okrepili vaše delo, a pomembno je, da se ne zapletete v težave zaradi njih. Nekateri stari strahovi bodo prišli na plan in le s težavo boste nadaljevali. V juniju vam bo šlo lažje in lahko se boste sprostili tudi v službi. Ne zakrivajte si oči pred tem, kar morate storiti, saj se bo to poznalo na vašem počutju. Morda boste želeli na vsak način nekaj dokazati, kar vam bo jemalo moč in spanje. Popazite na želodec in se ne spuščajte v stvari, ki vam niso všeč.

LEV *****
Spremembe še v maju bodo povzročile, da boste preveč govorili, a si na srečo priklicali dobre spremembe. Vse bolj sta vam pomembni razumevanje in sodelovanje v ljubezni, zato se bodo spremembe dogajale v tej smeri in ne boste mogli skriti navdušenja. To vas bo spodbudilo, da se boste bolj odprli komunikaciji in spoznali odlične ljudi ter dobili podporo v karieri. Ko boste vedeli, kaj si želite, bo samo vprašanje časa, kdaj se vam bo to posrečilo realizirati. Vizija za prihodnost vas bo motivirala, da boste polni energije. Tako maj kot začetek junija vam bosta v dober izziv in zadovoljni boste s sabo ter vsem, kar ste naredili zase.

DEVICA ***
Maja se posvetite ljubezni, saj vas bodo zvezde odlično podpirale v romantičnih nagibih. Če se boste stvari lotili z optimizmom, lahko pričakujete spremembe v dobro. Ne prelagajte na junij ničesar, saj bo vaš vladar Merkur s koncem maja postal retrograden, kar bo vplivalo na dogajanje navzven. Izkoristite čas za pogovore o karieri. Junija si boste utrjevali poslovno moč, zato boste negotovi v vsem, kar se bo dogajalo, in zdelo se vam bo, da vse začenjate na novo. To vam bo najprej povzročalo strahove, a počasi se boste navadili in ugotovili, kakšna sreča je v tem, saj boste vse lahko postavili točno tako, kot vas veseli.

TEHTNICA *****
Maj vam bo prinesel prijetne pogovore, s katerimi se boste pomirili v ljubezni. Optimistični boste in naklonjeni simpatijam, ki vas bodo obletavale. Morda boste poklonili svoje srce in čas posebni osebi, ki vas ne bo razočarala. Junij bo pester in poln iskric strasti. Pri delu boste konkretni. Usoda vam bo odpirala nove priložnosti, s katerimi boste samo nadaljevali pot. Razpoloženi boste, kot že dolgo niste bili. O vsem se boste prijetno pogovarjali in uspeli v vsem, česar se boste lotili. Junij bo precej čustven za vas, hrepeneli boste po spremembi, kar se bo poznalo na počutju. Občasno boste imeli težave z dihali.

ŠKORPIJON ***
Če boste uspeli zadržati strastno energijo in jo ne usmeriti v prepire, potem boste našli ljubezen življenja. Čutil se bo vaš privlak in nasprotni spol se bo močno odzival na vas. Samski imate priložnost odkriti svojo sorodno dušo, vezani pa tudi skočiti čez plot. Če boste potrpežljivo usmerjali želje v poslu, boste dosegli velike uspehe. Večja verjetnost pa je, da vam bodo vsake toliko popustili živci in boste prehitro pokazali nestrinjanje ter prestrašili vse sodelujoče. S tem boste ustavljali napredek. Zdelo se vam bo, da lahko naredite vse, kar želite, in to brez posledic. Če boste pozorni, boste imeli veliko več energije za zunaj, kot če boste ves čas doma.

STRELEC ***
Zdelo se vam bo, da ste odkrili srce, saj vas bodo čustva preplavljala in boste dobili drugačno vizijo. Ne boste vedeli, ali je to dobro ali ne, saj bo ljubezen premočna. Veliko boste delali in zdelo se vam bo, da ne napredujete. Pri tem ne boste opazili, da se ne držite smeri ali navodil, temveč vse delate po svoje. Lahko ste samo zadovoljni, da še imate delo. Če boste sproščeni, vam bosta telo in zdravje dobro služila. Skozi sodelovanje in odprto komunikacijo boste lahko sprostili stare tegobe in se odprli dobrim spremembam, kar bo okrepile vaše počutje. Ne glede na dogajanje boste zadovoljni s sabo in zdelo se vam bo, da ste nepremagljivi.
  
KOZOROG ****
Posebno obdobje za strast in dobro razpoloženje. Presenečenje boste za okolico, saj se boste sprostili v sprejemanju in čutenju ljubezni. Ne boste se več skrivali. Samski imate odlično priložnost za dvojino. Skozi kreativno sodelovanje boste pokazali veliko zanimanje za napredovanje, vendar boste potem morda z reakcijami ustvarili stres in čudno vzdušje. Po dolgem času se boste dobro počutili v svoji koži in se čudili vsem, ki bodo komentirali vaše spremembe. Ne boste razumeli, da se vaše notranje počutje kaže tudi navzven. Poskušali boste biti v harmoniji, a bodo nihanja prevelika in boste morda imeli manjše težave s hormoni.

VODNAR *****
Kreativni boste pri ustvarjanju priložnosti za ljubezen. V maju boste to dosegli skozi potovanja in drugačno filozofijo. V juniju se bo okrepila vaša strast in le stežka boste skrivali svoja čustva. Samski boste zadovoljni s priložnostmi in morda se še ne boste želeli resno vezati. Vaša kreativnost bo dobila vrednost in rezultati se bodo začeli kazati. Zadovoljni boste in izkoristili priložnosti za napredovanje ter vzpostavitev novih poslovnih odnosov. Nekatere nenadne ideje vam ne bodo dale spati, tako da boste iskali možnost realizacije tudi zato, da si boste lahko spočili. Vaša notranja nestrpnost je tudi posledica priganjanja drugih. Sprostite se in pustite druge pri miru.

RIBI ****
Največje spremembe boste doživeli naključno prek pogovorov pozno v noč. Sreča vam bo sledila in še preden se boste zavedali, se boste ponovno zaljubili. Samski boste srečni, vezani pa ne boste točno vedeli, kaj narediti. Skozi sodelovanje boste dosegli več kot sami. Vseeno boste malo zadržani pri prošnjah za pomoč, dokler se ljudje ne bodo sami ponudili. To bo odprlo priložnosti, ki jih boste tudi izkoristili in napredovali. Zdelo se vam bo, da je nekaj narobe z vami, ker se boste tako dobro počutili. Že zelo dolgo ste namreč bili utrujeni in melanholični, da ste se skoraj na to navadili kot na svoje normalno stanje. Zajela vas bosta optimizem in želja po telovadbi.