Astro

5 posebnih kristalov - za posebne težave v ljubezenskem življenju

ks
30. 1. 2021, 11.11
Posodobljeno: 30. 1. 2021, 15.38
Deli članek:

Odnosi, tako pretekli kot trenutni, vplivajo na naše zdajšnje počutje. Morda ste sredi prepira, ki je ustvaril močna čustva, ali vztrajate v slabem odnosu, ki ga ne znate rešiti …

Profimedia
rožni kremen

Se vam zdi, da so vas pretekli odnosi zaznamovali do te mere, da v sedanjosti ne morete obdržati zveze? Ne najdete tiste prave ljubezni? Imata s partnerjem nenehne spore ali sta morda tik pred razhodom? Uporaba pravih kristalov je morda lahko vajina rešitev.
Kristali, ki jih imajo njihovi poznavalci celo za živa bitja, se uporabljajo za nešteto stvari, med drugim za razreševanje težav v ljubezni.
Za vas smo izbrali kristale, ki s svojimi značilnostmi in vibracijami pomagajo pri odnosih: eni bodo podprli trenutno zvezo, drugi dali moč za opuščanje boleče preteklosti in pozdravili ranjeno srce.

Profimedia
rožni kremen

Rožni kremen
Za zdravljenje odnosa se moramo najprej spomniti, kako močno ljubimo svojega partnerja, kako pomemben del našega življenja je v resnici. Šele ob prebuditvi tega gredo slabe misli in zamere v pozabo. Če imate občutek, da se je to zgodilo tudi vam, postavite rožni kremen v spalnico ali ga poklonite kot nakit. Sčasoma vam bo njegova »ljubeča prijaznost« pomagala ponovno se povezati.

Profimedia
obsidijan

Črni obsidijan
Ko so ljudje pod stresom ali razburjeni, jim v znak podpore damo svojo energijo. Želimo pomagati, a s tem nevede ustvarimo vez, ki nas lahko sčasoma začne izčrpavati, piti našo energijo. Gre za eterično vez, ki jo je treba prekiniti, pri čemer pa vam bo pomagal ravno črni obsidijan. Da bi pretrgali vse slabe navezave s preteklostjo in ljudmi, obkrožite svoje telo in avro z omenjenim kristalom. Ne pozabite na hrbet. Ko ste zaključili, si vizualizirajte, kako se zdaj prekinjene vezi iz črnih prelevijo v zdravilno belo.

Profimedia
smaragd

Surov smaragd
Smaragd nas vodi skozi lekcije srca. Če ste ujeti v odnosu, ki je že dalj časa majav, ga uporabite za razkrivanje globin nastalega stanja. Ustvarite kristalno mrežo s surovim smaragdom na sredini in počakajte nekaj dni. Prejeli boste vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale spoznati, kako dalje.

Profimedia
okameneli les

Okamneli les
To ni več les, ampak fosil, v katerem so organske ostanke zamenjali minerali. Ko enkrat veste, s čim so se spopadali vaši predniki, lahko začnete celiti družinske vzorce. To naredite tako, da vzamete manjši kos okamnelega lesa in si v mislih vizualizirate drevo prednikov. Kristal položite h koreninam in opazujte, kako njegova energija potuje pod zemljo in zdravi vašo preteklost. Ko se prečisti zgodovina, je čas za čiščenje trenutne in prihodnje generacije, za kar pa si vizualizirajte, kako energija kristala potuje navzgor po deblu, vse do vrha krošenj.

Profimedia
krvavi kamen

Krvni kamen
Travme prednikov se lahko še danes kažejo v predsodkih, nočnih morah, ponavljajočih se napakah ... Da bi te vezi lahko pozdravili, jih morate najprej identificirati. Kristala se drži ime krvni kamen ravno zaradi njegove sposobnosti brskanja po naši krvni liniji. Za boljši uvid držite kamen med meditacijo v rokah.