Astro

Tarot prerokba: s tem tednom se dela osebna čistka. Zapušča nas vse ...

Kristina Strašek
12. 8. 2020, 07.00
Posodobljeno: 14. 8. 2020, 11.29
Deli članek:

Za obdobje od 12. do 18. avgusta so padle karte Smrt, Kraljica novcev in Moč

Pixabay
ženska magija

Kariera
Med tem ko pravilno obrnjena karta smrti simbolizira čas začetkov, transformacij in nasploh spuščanja preteklosti (konkretno zapuščanje delovnega mesta), naša tokrat narobe obrnjena sporoča, da smo sicer tik pred pomembno spremembo, a moramo to le še dovoliti, da se spelje. Mi smo torej tisti, ki zaustavljamo proces, sami sebi ne dovolimo napredovati. S tem tednom se prav tako dela osebna čistka – čistka misli in preteklosti. Zapušča nas vse, kar nam več ne služi.
To lahko pomeni tako oklepanje starega delovnega mesta kot samogovorov tipa »pa saj ne vem, kako karkoli spremeniti«. Težava se skriva v napačnih miselnih centrih, zastarelih in kar je najpomembneje NAPAČNIH idejah, ki so bile predane v preteklosti. Morda so vam (ali vam še) nadrejeni dajali vedeti, da niste dovolj dobri. Morda so vam nižali plačo, namesto vas nagrajevali. Morda so vas demotivirali in vas na koncu pustili brez vsega – ker vi pa RES niste za nič druga dobri, kot za to, kar delate sedaj in zahvalite se šefu, da vam sploh dovoli to delovno mesto ohraniti. Ste se zdrznili ob prebiranju?
To in mnogo drugega lahko zavira proces rasti in onemogoča, da bi do vas prišle pozitivne spremembe. Znova in znova poudarjam, kako pomembno je imeti pravo miselnost, si govoriti prave afirmacije. Tudi tokrat ni nič drugače. Začnite si govoriti »K SEBI KLIČEM PRAVE PRILOŽNOSTI/K SEBI KLIČEM POZITIVNE SPREMEMBE/SPREJEMAM SPREMEMBE V VSEH OBLIKAH«. Presenečeni boste nad rezultati.
Omenila sem tudi čistko, ki prihaja s tem tednom. Kot sem zapisala, nas bo zapustilo vse, kar nam na karierni poti več ne služi in tako naredilo prostor za boljšo prihodnost. Kaj spuščamo? Vsak mora nekaj druga. Eni strahove, drugi zamere, tretji slabo delo, četrti slabe navade.
Ključne besede:
• Osebna transformacija
• Notranje prečiščevanje
• Odpor do sprememb
• Opuščanje slabega
Ljubezen
Kraljica novcev je ženska, ki je sposobna tako negovanja družine kot skrbeti za finančno stabilnost. Je ženska, ki doma pripravi kosilo, neguje svoje otroke in skrbi za družinsko harmonijo, hkrati pa gre tudi v službo in služi denar. Pred nami je torej arhetip delavnega starša, ki ga začutite s tem tednom tudi sami.
Tokratna karta simbolizira blagostanje in varnost, materinsko ljubezen in negovanje obstojeih odnosov. Ključno bo iskanje harmonije med domom in delom, iskanje zdravega toka. Ni smiselno, da greste v skrajnosti, ampak da si ustvarite okolje, v katerem lahko tudi sami cvetite, saj bo tako cvetel tudi vaš odnos.
S tem tednom tako do dragih pristopajte ljubeče. Naj začutijo vašo materinsko naravo, vašo svojevrstno nego. Ne napadajte, ampak se jim posvetite. Če ste s partnerjem v času izzivov, tokrat ne napadajte, ampak se osredotočite na ljubezen, ki je med vama. Če ste samski, si dovolite drugim pokazati svojo nežno plat. Ostanite prizemljeni pri soočanju z drugimi, sploh če so med vami težave ter delajte na kreiranju umirjenega in harmoničnega okolja.
A četudi smo navajeni, da karte pogosto prikazujejo nas, je tokrat možna tudi druga plat. Karta nas namreč opominja, da je dobro v življenju imeti materinski lik – osebo, ki nas neguje, nam pomaga, nas tolaži in svetuje. Če ste v času, ko vam je vsega preveč, sploh čustveno in ne veste kako dalje, pokličite malce vašo »mamo« (dobesedno mamo ali osebo, ki vam to predstavlja). Imejte ob sebi osebo, ki vam lahko služi kot ljubeč steber.
Ključne besede:
• Osredotočanje na druge
• Negovanje
• Delavnost
• Družina
• Varnost
• Mati
Nasvet tedna
Tokrat se nam na samem koncu odpira karta Moč, ki nas opominja na našega duha, s katerih smo sposobni prebresti še tako veliko prepreko, izničiti osebne strahove in zaživeti življenje v obilju. Opominja nas na notranjo moč, ki jo premoremo, a prepogosto zanemarimo. Ste že kdaj slišali, da nam življenje nikoli ne da tako velike ovire, da je ne bi mogli premagati? Že sama sem vam to zapisala in morda je čas, da si to ponovno izrečete. Vse, karkoli se vam zgodi, LAHKO premagate. Če ne bi mogli, ne bi bilo na vašo poti. Zatorej nikar ne obupajte, ampak pokažite svojo moč, uporabite voljo in odločnost. A nujno je tudi zavedanje, da te ne izkažete preko nadvladovanja drugih!