Astro

'Smeti ignorirajte, odprite se za darila!' svetuje Andreja Novak

Andreja Novak
5. 6. 2020, 10.00
Posodobljeno: 10. 6. 2020, 10.33
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 5. do 11. junija 2020

Dreamstime
Zadovoljni ljudje širijo dobre vibracije na soljudi in v vse vesolje.

Optimalen čas za spremembe znotraj sebe. Polna luna in lunin mrk 5. 6. vam bosta dala možnosti, da opustite vse stare reakcije, s katerimi ste si ustvarjali svoje ljubezensko življenje in sprejemanje obilja življenja.

Kakšna je vaša naravnava, boste lahko preverili že kar v tem tednu in če boste pozorni v pozitivno smer ter se odprli za darila, boste ta tudi sprejeli – dobesedno. Če pa boste reagirali na vse energijske smeti v vaši okolici, lahko, da bo pester teden nihanja, intrig, ljubosumja in lahko celo pretepov. Kje in kako boste, je vaša odločitev. 

Petek, 5. 6.
Polna luna v strelcu in lunin mrk zvečer, malo pred 21:30, prinaša večjo spremembo v življenjski energiji, ki bo cel mesec vplivala na vaše počutje in vam dala možnosti novih sprememb, ki si jih želite. Strelci boste lahko sprejeli močno podporo osvoboditve bremen, ki so vas odmikale od svoje Duše. Levi, biki in tehtnice boste imeli priložnost za novo službo ali izboljšanje počutja. Device, raki in dvojčki boste se odprli spremembam v odnosih in pri tem imeli veliko srečo. Vodnarji boste lahko postavili nove temelje za svoje življenje. Ribe in ovni boste odprti za dobro komunikacijo z namenom, da izboljšate svoje obilje in uresničite načrte. Kozorogi in škorpijoni boste postavili svoje fizično počutje v ospredje in tudi doživeli spremembe v moči, ki jo izražate navzven. Vsi skupaj pa se boste otresli preteklih bremen iz življenjske energije in se imeli možnost regenerirati v nove začetke.
Sobota, 6. 6.
Umirjen dan, ko se bodo sproščale stare stvari in ne boste imeli ne volje in ne moči, da bi karkoli spreminjali ali se za karkoli borili. Začelo se bo osvobajanje breme, ki so vam bremenila življenjsko energijo, kar bo počasen proces, a se boste vse bolj dobro počutili. Iz ure v uro, iz dneva v dan. Ne zadržujte preteklosti in tudi ne ljudi, če želijo iti svojo pot, dovolite jim spremembe.
Nedelja, 7. 6.
Dopoldne boste še malo nemirni in iskali rešitve, pa tudi dobile številne ideje za svoje življenje. Smiselno je, da si jih zapišete, saj lahko, da jih boste popoldne že pozabili, ko se bo okrepila vaša notranja moč. Ne izzivajte prepirov, saj vam nihče ne bo ostal dolžan vaše provokacije. Raje preverite, kaj bi radi počeli, kaj vas veseli in se družite s pozitivnim predznakom, ki vam bo okrepil samozavest in dobro počutje.
Ponedeljek, 8. 6.
Pozor, danes lahko poveste “preveč” tistega, kar si sicer samo mislite. Ne boste izpadli pogumno, temveč neumno, zato bodite pozorni na svojo potrebno, da izpadete pametni ali da vas določena oseba opazi, saj se vam lahko čisto drugače odvije, kot ste si želeli. Luna ima svoj mimohod v kozorogu in bo pokazala, kaj je še skritega v vaši podzavesti, kaj vas bremeni, da ne čutite optimizma in lahko, da boste končno spoznali, kje tiči vzrok za vašo zmedenost, neurejenost in nezmožnost stopiti korak naprej.
Torek, 9. 6.
Dan za treniranje pozornosti na dobro. Mnogo se bo dogajalo in pomembno bo, da ohranite pozornost na dobre stvari in da se ne povežete z govoricami ter ne sodelujete v nikakršnih negativnih akcijah. Pomagajte si na način, da se izogibajte ljudem, ki vas vedno potegnejo v ogovarjanje ali da ste preprosto tiho, ko bodo negativni ali zvedavi v svojem pogovoru. S tem boste namreč prešli določene stare vzorce podzavestnega sodelovanja v slabo, kar vas je potem oviralo v lastni ljubezni in zadovoljstvu. Če pa boste skozi dan in vse do noči pozorni na dobre stvari, boste prejeli veliko daril, lahko celo srečali ljubezen življenja in jasno vam bo postalo, kaj je potrebno narediti za dobro življenje.
Sreda, 10. 6.
Dopoldne se bo vam še zdelo, da veste, kaj je potrebno narediti in boste zelo osredotočeni na svoje želje in zahteve. Opoldne pa se bo nekaj spremenilo in začutili boste ali lepoto narave in življenja, ali pa megleno situacijo, kjer bo pomembno, da ne podležete notranjim strahovom. Sonce in Neptun bosta namreč močno povezana in zato bo popoldne in tudi večer jasno pokazal, ali ste v dobri koži, ali pa ste preobremenjeni z energijami okolja in sistemov ter s svojimi bližnjimi. Ne glede na stanje vam bo dobro delo počivanje ali meditiranje ob vodi ali vsaj v naravi.
Četrtek, 11. 6.
Luna preide v znamenje rib in čustva bodo prišla na plano. Močna povezava s preteklostjo se bo ustvarila in lahko, da boste srečali ljudi, s katerimi pred sedmimi ali več leti niste dobro zaključili odnosa ali pa so med vami še kakršnekoli vezi, ki vas bremenijo in vam ne dajo možnosti popolne sreče in osvoboditve. Danes lahko ugotovite, česa si ne upate priznati, ali prositi in seveda to spremenite. Ne pustite pa se sprovocirati, da bodo drugi govorili za vas, kaj mislite in kako čutite. Postavite se zase, ne glede na to, da se vam bo zdelo, da ste se osmešili. Čas je, da postanete svoj najboljši zaveznik.