Astro

Bralka tarot kart poudarja: trenutno ni čas za velike podvige!

Kristina Strašek
12. 4. 2020, 17.15
Deli članek:

Za teden od od 12. do 18. aprila so padle karte Kralj novcev, Kočija in Paž palic.

pixabay
gora

Kariera
So bila vaša dejanja modra ali prenagljena? Kralj novcev je tokrat obrnjen narobe, kar simbolizira, da se vam obeta teden, ki bo za poslovno delovanje zahteval več razumnega delovanja. Mnogi boste morali premisliti o določenih navadah in razvadah, si začeti zapisovati svoje prioritete.
Do sedaj so se finančna stanja že nekoliko bolj razjasnila, kar vam tudi daje možnost da se začnete odzivati na način, da privede do dolgoročnega uspeha. Verjetno ste se malce že navadili na nov način življenja, hkrati pa veste, da boste morali uvesti določene spremembe tudi kasneje. Določeni dogovori so že bili sprejeti, nujno pa bo, da se teh v polnosti držite tudi vi. Dela se selekcija, nikar tako ne izpadite iz »lenobe«.
Trenutno ni čas za neke velike in morda malce odbite podvige … vsaj ne v tem tednu. Sledite nekim ustaljenim smernicam, dogovorom, ki vam zagotavljajo stabilnost, četudi le za nekaj časa. V tem tednu se držite znane poti, to pa tudi dobro analizirajte. Kaj vam prinaša denar, kje pa ta le po nepotrebnem odteka. Postati boste morali boljši poslovodja po svoje, se naučiti bolj preudarno delati z denarjem in si na tak način zagotoviti konstantno finančno rast.
S koncem tedna boste veliko bolj jasno videli svojo poslovno pot in se posledično zavedali, kateri koraki so v danem trenutku za vas ključni. Obeta se vam jasnejše razmišljanje, boljše definiranje nastalega in boljše prilagajanje. Lažje se boste spoprijemali s trdim delom in se borili, če boste čustva pri tem dali na stran. Saj veste, danes je glede financ strah vse … a le tisti, ki bodo ta osebni strah uspeli pri sebi predelati, ga premagati, bodo ponovno zrastli.
Ne pozabite nase in na svoje sanje. Vizijo in cilje imejte tudi sedaj jasno pred očmi.
Ključne besede:
• Tekmec
• Modrost
• Materializem
• Šibkost
• Potreba bo razmisleku
• Navade
• Sodbe
• Egoizem

pixabay
Sanje so vedno dovoljene.

Ljubezen
Se vam zdi, da se v ljubezni nič ne premika in ste obstali na mrtvi točki? Kaj pa če vam povem, da je pred vami teden, ki vam lahko pri tem pomaga? Kot si morda že mislite, kočija simbolizira premike. A ne pozabite, kočijo nekdo upravlja! Kdo pa vodi vaše ljubezensko življenje? Vi ali …
S tem tednom se boste morali mnogi prvo pogovoriti sami s sabo, da sploh najdete srž problema, ki je nastal v ljubezni. Tako samski kot zasedeni morate s tem tednom prevzeti odgovornost za svoje življenje … predvsem pa za svojo srečo. Ne računajte, da boste srečni, če nekdo drug prevzame nadzor. Seveda, vse je v usklajevanju, a včasih je treba pokazati tudi vodstveno sposobnost.
Kočija ima pred sabo dve sfingi (na drugih kartah dva konja) - črno in belo. Govorimo torej o nasprotjih, ki pa v tem primeru sodelujeta. Govorimo o kontrastih, ki se dopolnjujejo in skupaj delajo na skupnem cilju. Kaj pa je vaš ali vajin cilj?
Sploh tisti, ki ste se v tem času znašli v kočljivih partnerskih situacijah, boste s tem tednom morali delati na kreaciji (ali zgolj opominjanju) skupnih ciljev, ki služijo v dobro vseh vpletenih. Priti mora do skladnosti, povezovanja, dopolnjevanja, ne pa nasprotovanja in odtujevanja zaradi trme.
Kočija je vsesplošni simbol uspeha, napoveduje pa potovanje, katerega se veselimo. V tem primeru tako govorimo o popotovanju vas samih in tudi partnerskega odnosa. Govorimo o notranji spremembi, ki bo uvedla pozitivne spremembe v fizičnem svetu. A popotovanja niso za vsakega … so le za tiste, ki so pripravljeni izvedeti resnico. Ste jo tudi vi?
Ključne besede:
• Premik
• Jin jang
• Nadzor
• Cilji
• Prevzem vajeti
• Premik z mrtve točke
• Stabilizacija
• Spremembe
• Hitrost
• Jasnost vizije

pixabay
Pred nami se odpira pot ....

Nasvet tedna
Med tem ko boste eni delali premike v poslu, boste drugi odšli na potovanje v globine sebe ali odnosov, kjer se vam bo razkrila resnica. Kot zgleda, bo po svoje precej dinamičen teden, tekom katerega d nikar ne pozabite na svoje želje, ki jih še želite uresničiti (ne le v tem letu ampak nasploh).
Zadnja karta je namreč Paž palic, ki pa opominja, da moramo slediti tudi lastnemu navdihu. Čas je, da svoje ideje končno prenesete v realnost in jih postopoma začnete nadgrajevati. Teden bo od vas zahteval pozornost in doslednost. Deležni boste določenih lekcij, ki jih jemljite bolj pozitivno. Ne pozabite, življenje je nenehno učenje. Povejte, ste sami radovedni, ali ste s časoma postali precej leni na tem področju. Se učite česa novega ali le prodajate eno in isto znanje, brez nadgradnje?
V naslednjem tednu vas čaka napredek … a vprašanje je, če si ga globoko v sebi sploh želite, ali ste nemara postali »varni« v stanju, ki je pred vami (čeprav ni idealno). Pazite, da ga ne zatrete kar sami od sebe.