Astro

Napoved od 3. do 9. 1: energijska inventura je neizbežna

Andreja Novak
3. 1. 2020, 08.00
Posodobljeno: 3. 1. 2020, 10.49
Deli članek:

Pester vikend, ki nas bo na optimistični način pripravil na energijsko inventuro tedna, ki se obeta.

PS
Povezani z nevidno energijsko mrežo prevzemamo čustva osebe, ki ji manjkamo.

Opazovanje svojih reakcij, spoznanja o sebi v primerjavi z drugimi bodo pomembna. Ne iščite potrditve pri drugih, saj je vsak čisto v svojem procesu in vas bodo različna mnenja samo zmedla in še bolj notranje razdvojila. Notranji mir bo kvaliteta, ki vam bo pokazala, da ste na dobri poti
Petek, 3. 1.
Dinamične energije optimizma in spoščenosti ter učinkovitosti sočasno. Izkoristite dan za dobre stvari, zase in za vse tisto, kar vas v življenju veseli. Red in jasnost bo pomembna, zato danes ne sprejmite ničesar, kar vam ni jasno ali se ne ve, kako dolgo bo trajalo. Okolica lahko izkoristi vašo dobro voljo, ki jo lahko več mesecev drago plačujete. Zato recite “Ja” samo bližnjim, za katere vam je čisto jasno, zakaj zares gre.
Sobota, 4. 1.
Nemirni boste in koristno je, da ta nemir usmerite v praktične aktivnosti. Šport, izleti in veselo druženje vam bo koristilo, zato ne načrtujte družinskih kosil ali skupnih druženj v dnevnih sobah. Narava, drsališča, plavenje … vse to bo danes vam naredilo dober dan.
Nedelja, 5.1.
Pozornost na čustvih in izražanju tega, kar si resnično želite, je danes pomembna. Lahko izstopite iz začaranega kroga preteklosti in se odprete za popolnoma novo doživljanje ljubezni, prijateljstva in sproščenega družinskega življenja. Kaj si zares želite in s kom? Če ste samski ali v napačni vezi, je danes smiselno razmišljati v plus in si v mislih in energijah zarisati prihodnost.
Ponedeljek, 6.1.
Začenja se obdobje notranjega reda in zunanjega izzivanja, ki bo trajalo vse do 13.1. Saturn in Pluton sta čisto povezana, kar pomeni, da je čas, da se uredijo tiste skrite misli in energijiske navezave z okoljem, ki vas delajo šibke in vas vodijo v vlogo žrtve.
Lahko, da boste to zaznavali čisto fizično: krči v nogah, slabo počutje, vrtoglavice in težave z zbranostjo ali pretirana jeza, notranja agresija. Čiščenje, tako fizično kot energijsko vam bo v korist.
Torek, 7. 1.
Naelektrenost bo v zraku, zato bodite pozorni na stanje na cestah in zbrani pri vožnji. Prav tako se ne lotevajte kakrkšnih koli popravil doma, še posebej električnih ne. Vaše počutje bo jasno kazalo, kako ste pomirjeni s sabo in tista področja, kjer se boste zapletali ali počutili nelagodno, so področja, kjer se morate s sabo pogovoriti in urediti svoja pričakovanja in trud, ki ga v to vlagate.
Sreda, 8. 1.
Magnetni privlak boste za stvari, ki jih potrebujete sprejeti, ozavestiti. Samo opazujte, ali je čas, da sprejmete dobre stvari, dobre energije v življenje, ali ste še vedno magnetni privlak za težave. Dan bo tako kaotičen, ker bo vsak osredotočen nase in ne boste našli nikogar, ki bi vas osebno razumel in bil pripravljen poslušati vaš vidik zgodbe.
Četrtek, 9. 1.
Opazujte svoje razmišljanje in komunicirajte iskreno. Sonce in Merkur sta povezana in prav tako Saturn in Pluton. Na plano bodo prišle najbolj zatrte vaše misli in skozi čutenje in izražanje jih boste prepoznali. Jutrišnji lunin mrk bo pomagal osvoboditi nalepke, ki ste jih prejeli skozi življenje, tudi tiste najgloblje, ki vam držijo ujeto vašo življenjsko, seksualno energijo.