Zdravje

Naj vam bo s Canestenom bolje

Alma Glumac
26. 5. 2017, 13.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Glivične okužbe so pogosta nadloga tako žensk kot tudi moških.

V primeru, da se tudi vi ubadate z njimi, vam bo kot nalašč prišla prav nova spletna stran www.canesten.si. Canesten® že več kot 40 let pomaga ljudem po vsem svetu razumeti, preprečevati in zdraviti glivične okužbe intimnih predelov in kože.

Na spletni strani www.canesten.si boste našli opise različnih glivičnih okužb, s simptomi, ki jih spremljajo ter nasveti za zdravljenje. Ker pa je težave najbolje preprečiti, boste našli tudi veliko koristnih in uporabnih nasvetov glede preprečevanja glivičnih okužb. Najpogostejša vprašanja o določeni vrsti okužbe najdete v posebnem zavihku “pogosta vprašanja”. V kolikor pa tudi tam ne boste našli rešitve za svoje težave, se lahko obrnete na Kontakt.

Stran je razdeljena na dva dela: Intimno zdravje, v katerem boste našli veliko informacij o dveh najpogostejših okužbah nožnice; o glivični okužbi nožnice in bakterijski vaginozi. V delu Zdravje kože in stopal pa najdete nasvete in informacije o glivični okužbi stopal, lišaju, glivični okužbi kožnih gub ter nadlogi, ki dela skrbi mamicam dojenčkov – pleničnem izpuščaju.