POZDRAVITE SONCE S PILATESOM IN JOGO

Pridružite se nam na dnevu zdravja in gibanja

nn
26. 5. 2017, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Obeta se sončna nedelja, ko se bodo temperature povzpele do poletnih 25 stopinj Celzija. Zato se nam pridružite na portoroški promenadi in uživajte v dnevu, ki bo namenjen zdravju, gibanju in zabavi.

Profimedia

Brezplačna joga in pilates

Ob 8. uri pričakujemo vse tiste, ki ste se že ali pa se še boste prijavili na katero od športnih disciplin. Te se bodo v različnih časovnih terminih odvijale skozi ves dan. Ob 9. uri se nam lahko na plaži Meduza pridružite vsi tisti, ki bi radi pobližje spoznali jogo in razgibali svoje telo. S strokovno pomočjo učiteljice joge Nine Gaspari, bomo skupaj pozdravili sonce, ki nas bo s svojimi prvimi žarki že ogrelo za nekoliko višje športne obrate. Ob 10. uri vam vsem tistim, ki boste še vedno nekoliko zaspani ali pa se nam boste šele pridružili, ponujamo tudi brezplačno vadbo in nekaj dodatnega prebujanja na uri pilatesa s strokovno učiteljico Leo Adamič.

Profimedia
Ne zamudite brezplačnega obiska pilatesa in joge!

Discipline tudi za najmlajše

Ob enajsti uri bomo več pozornosti namenili bodočim velikim športnikom, ki se bodo pomerili Cici akvatlonu. Prvi, za letnik 2008 in mlajše, bo zajemal 50 metrov plavanja in 500 metrov teka, drugi, za letnik 2006 in 2007 pa 200 metrov plavanja in 1000 metrov teka. Nikakor pa se dogajanje za otroke s Cici akvatlonom ne zaključi, saj bodo za animacijo in njihovo dobro počutje z različnimi igrami skozi ves dan poskrbeli izkušeni animatorji iz podjetja Fun4u. Organizirano pa bo tudi varstvo otrok, v izvedbi podjetja Mini city, kar bo vam staršem omogočilo, da se boste lahko popolnoma osredotočili na sprint ali triatlon, ki bo organiziran v popoldanskih urah.

Bogat spremljevalni program
Samo dogajanje na dnevu zdravja in gibanja bo popestreno tudi z bogatim glasbenim programom, organizirana bo mini tržnica pa tudi tekaška delavnica z Urbanom Praprotnikom. Pridite, ne bo vam žal!

Profimedia

SPRINT AKVATLON
Če se boste pomerili v najenostavnejši disciplini, sprint akvatlonu, boste morali preplavati 750 metrov in preteči štiri kilometre ob portoroški plaži.

Profimedia

SUPER SPRINT 
Ta disciplina bo od vas zahtevala že nekaj več kondicije in zbranosti. Preplavati boste morali 300 metrov, odkolesariti 10 kilometrov in na koncu še preteči dva kilometra.

Profimedia

OLIMPIK TRIATLON

Namenjen je najbolj pogumnim, zbranim in zagrizenim športnikom. Najprej vas čaka 1500 metrov plavanja, nato 40 kilometrov kolesarjenja in za poslastico še 10 kilometrov teka.