Mobilna verzija
19:45 21. september 2017

»Nina, verjamem vate!«

Alma Glumac
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

V akciji ZDRAVA SLOVENIJA spodbujamo zdrave novoletne zaobljube in jih ob pomoči osebnega trenerja in ob spodbudi olimpijcev petnajstim srečnim izžrebancem tudi pomagamo uresničiti.

profimedia-0041152694

Nina Zaplotnik iz Radovljice si želi priti sama čez progo Firefighter combat challenge Slovenija.

Srečni izžrebanci bodo vse do maja spreminjali vsakodnevne navade, se začeli gibati in pridno trenirati. Za dobre rezultate se bodo morali tudi zdravo in uravnoteženo prehranjevati. Če bodo na poti preobrazbe vztrajali in bili uspešni, se bodo v mesecu maju potegovali za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE, ki jim lahko prinese denarno nagrado v višini 2.500 evrov.

Osebni trener Tom Berlič je na uvodnem srečanju spoznal že večino naših udeležencev. Zanimale so ga zdrave zaobljube in kako se jih nameravajo lotiti, koliko ur na teden posvetijo rekreaciji in kako se po gibanju počutijo. Akciji se je pridružila Nina Zaplotnik iz Radovljice. Njena zdrava zaobljuba je, da pride sama čez progo Firefighter combat challenge Slovenija.

Katera je vaša zdrava zaobljuba in zakaj ravno ta?

»Moja zdrava zaobljuba je priti čez progo gasilskega tekmovanja Firefighter combat challenge. Ta zaobljuba pa za to, ker si vsako leto to izredno želim, pa me uniči trema.«

Ste jo kdaj že poskusili uresničiti, pa vam samim ni uspelo?

»Seveda sem že poizkusila. Bila sem že v pripravljalnem šotoru, oblečena, pa sem se zadnji trenutek premislila.«

Mislite, da bo sedaj drugače, ker so zraven olimpijci in izkušeni strokovnjaki? 

»Upam, da bo drugače. Rada bi dobila kakšen dober nasvet kako se spopasti s tremo in s strahom pred neuspehom.«

Kaj vam pomeni podpora olimpijcev?

»Pomeni mi dodatno motivacijo, nasvete, spodbudo ...«

Nina si želi srečati Saro Isakovič. Sara, ki je trenutno ni v Sloveniji, je prav za Nino posnela spodnji video z vzpodbudnimi besedami.

Specialist zdrave zaobljube

Srečni izžrebanci, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja, že pridno trenirajo in se potegujejo za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. Če bodo vztrajali na novi poti do zdravja in boljšega počutja in če bodo uspešni, bodo lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika jim bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov. Korenito bodo morali spremeniti svoje življenjske navade, jedilnik, se začeti gibati in uravnoteženo prehranjevati. Hkrati ne bo prostora za poškodbe, zato bodo morali trenirati po pameti. Komu bo uspelo? Kdo bo postal Specialist zdrave zaobljube?

Klub za zdrav življenjski slog

AS Klub ugodnosti z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomaga pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog ter jim ob tem prinaša pomembne prihranke. Bi tudi vi želeli spoznati ugodnosti? Pridružite se nam na www.as-klub.si.Vaš prispevek