Nočno življenje

Ko v sanjah seksate z nekom, ki ni vaš partner

sn
9. 4. 2017, 11.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kako bogata in živa je naša podzavest, pogosto razkrivajo sanje. Vas skrbi, ker ste sanjali o vročem seksu z nekom, ki ni vaš partner? Kaj bi lahko to pomenilo?

Profimedia
Nočni užitki so lahko tako močni, da nas lahko spremljajo še ves dan.

V vašo podzavest se lahko pogosto prikrade tudi močan seksualni nagon, ki pričara čutne sanje, se v soju jutra odplazi iz vroče postelje, za seboj pa pusti zmedene sanjače, ki jim po glavi poplesujejo vroče nočne podobe. »Sanjala sem o moškem, divje sva seksala. Telo se je noro odzivalo na vsak njegov dotik. Še zdaj ga čutim. Bilo mi je težko, ko sem se zbudila, kot da je s sanjami odšlo tudi del mene. Kot da sem se ponoči noro zaljubila. Obraza se ne spomnim, le meglena podoba. A njegove roke, njegovo čvrsto telo, ki se je prežemalo k meni … Njegovi vroči poljubi, s katerimi me je strastno posipal po vsem telesu. Prebudila sem se tako vzburjena, da sem mislila, da se mi bo zmešalo! Kot da bom doživela nepozaben vrhunec, če samo sunem z medenico visoko v zrak! In ja, sem ga doživela potem. Večkrat,« o svojih sanjah pripoveduje Tanja.

Če je podzavest prežeta z osamljenostjo, se ponoči pač splazite med tuja bedra. 

Ne gre za prevaro

Če ste sanjali o seksu z nekom, ki ni vaš partner, seveda ne pomeni, da ste prestopili mejo v vajinem odnosu. Prav tako sanje niso nujno odraz nezadovoljstva nad vašo drago oziroma dragim. Lahko pa poskusite razmisliti, kaj je v vašo podzavest pripeljalo ljubimca, ki vam je spodnesel tla pod nogami. Morda hrepenite po dotikih in vročem seksu, pa se s partnerjem že dolgo nista podala med rjuhe? Razganja vas od spolnega naboja, ona ali on pa je vse preveč utrujen ali ga spolnost preprosto več ne zanima tako pogosto.

Vaša podzavest je vzela vajeti v svoje roke in vas popeljala na vroče nočno popotovanje. In kako vam je bilo to všeč? Zagotovo je napočil čas, da se pogovorita o vaših željah in potrebah.

Še več možnosti

Vzrok za seks z neznancem v sanjah je lahko tudi dejstvo, da vas vaše spolno življenje dolgočasi. Nič več ne čutite metuljčkov v trebuhu, vaša koža se ne odziva na dotike, kot se je na začetku zveze. Spominjate se, kako vas je med nogami ščemelo v pričakovanju naslade. Ah, kje so ti časi!

No, ustavite svoje konje, saj še ni vse izgubljeno. Prebudite svojo seksualno boginjo ali boga! Naj vzame vajeti v svoje roke in z drobnimi koraki obudi spomine na začetke vajine zveze. Nagajiva sporočila, romantična večerja, seksi spodnje perilo, vroči poljubi kar tako, mimogrede … Dajmo, gremo v akcijo.