Zanimivosti

Tega ne naredite!

A.P.
18. 10. 2014, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Končno se vam je nasmehnila sreča in ste spoznali ljubezen svojega življenja. Vse je idealno in zdi se vam, da se s partnerjem odlično dopolnjujeta. Ujemata se v veliko stvareh, v tistih, ki se pa ne, pa si vseeno malo popuščata.

Pričenjate razmišljati, da ima mogoče vaša boljša polovica prav, ko vam pravi, da vam dolge obleke ne pristajajo in da bi bilo dobro, če bi se skupaj odpravila na karting, saj ga sam obožuje. Ko pričenjati sprejemati veliko kompromisov, se boste kmalu srečali s pomanjkanjem zadovoljstva, saj boste dobili občutek, da ste ves čas podrejena njemu in njegovim interesom. Prilagamo dopis stvari, ki jih nikakor ne smete storiti v imenu ljubezni.
Ko pričenjati sprejemati veliko kompromisov, se boste kmalu srečali s pomanjkanjem zadovoljstva, saj boste dobili občutek, da ste ves čas podrejena njemu in njegovim interesom.
Tetovaža z njegovim imenom ni najboljša ideja. Čeprav ste mnenja, da bo vaša ljubezen trajala večno, se lahko to hitro obrne in tako bi vam ostal nenaželjen spomin na neljubi dogodek. Slednje se je zgodilo Tonyju Cetinskemu ali Melanie Griffith.
Ne pozabite na prijatelje zaradi njega. Veliko je primerov, ki zaradi svoje trenutne zaljubljenosti pozabijo na ljudi, ki so jim stali ob strani, ko je bilo najtežje. Treba je najti ravnovesje in razdeliti pozornost med prijatelje in ljubezen. Partner pride in gre, prijatelji pa so tisti, ki ostanejo.
Ne ukvarjajte se samo z hobijimi, ki so všeč njemu. Vsekakor lahko preiskusite stvari, do katerih partner občuti strast, vendar jih ne spremenite v svoje najljubše dejavnosti samo zaradi tega, da lahko s partnerjem preživita še več časa skupaj. Imejte čas zase.


Ne spremenite prehrane. Vi ste vegetarijanka, on pa obožuje meso? Začenjate razmišljati, kako bi se bilo dobro vrniti k mesu in posledično uživati v obilnih večerjah? Prehrano ne bi smeli nikoli menjati zaradi nekoga drugega, razen za samo sebe.
Vaš novi partner ne mara dolgih oblek in to povzroči, da bi se jih znebili? Premislite še enkrat in nikakor ne pristanite na izsiljevanje. Če vas ljubi, vas ljubi za to kar ste in ne za to kar nosite. Oblačila so del vaše osebne identitete.