Zabava

Konec je, rak se je razširil, živa razpadam!

T.P.
18. 10. 2014, 11.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Igralka Lynda Bellingham (66), ki se je proslavila z vlogo v televizijskem šovu Loose Women ter nastopala v številnih reklamah, je javnosti v pretresljivi izpovedi zaupala, da je njena težka bolezen prišla v zadnjo fazo.

Zdravniki ocenjujejo, da je Lyndi ostalo le še nekaj tednov življenja, igralka pa upa, da bo živela vsaj še toliko časa, da bo dočakala še zadnje božično-novoletne praznike. Verjame, da bo umrla januarja prihodnje leto.

Profimedia

Še pred letom dni, po diagnozi raka na debelem črevesju, je Lynda verjela v ozdravitev, vendar se je njeno stanje kljub zdravljenju poslabšalo. Veliko časa je preživela v bolnišnici, zdaj pa se je odločila, da se bo povsem odpovedala kemoterapijam. Jasno ji je namreč postalo, da je zdravniki ne morejo pozdraviti, temveč ji kvečjemu lahko podaljšajo življenje.

Profimedia

»Odkar sem se odločila, da se odpovem kemoterapiji, čutim olajšanje. Dejstvo je, da je moje telo začelo razpadati, jaz pa si želim, da se me družina spominja cele. Želim, da se me vsi spominjate takšne, kot sem bila,« je povedala umirajoča igralka.