Zanimivosti

Horoskop za soboto, 18.10.

R.T.
18. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Odgovor, ki ga iščete, se ne skriva na mestu, kamor ves čas pogledujete. Preveč ste sumničavi in usmerili ste se samo v neko osebo ali predmet. Namesto tega raje poglejte malce okoli sebe.

BIK – Nekaj napetosti boste najbolj začutili tisti, ki vas danes čakajo kakšne delovne obveznosti. Ko se boste bližali h koncu, boste deležni še boljše motivacije.

DVOJČKA – V današnjem dnevu boste imeli veliko volje, a se vam bo vedno znova ponesrečila izbira primernega načina, da jo izrazite. Partner vas ne bo najbolje razumel, vendar bo potrpežljiv. 

RAK – Danes se boste dolgočasili, večjih sprememb ne bo. Izkoristite dan za spogledovanje, če se bo ponudila priložnost. Jedro svojih strasti pa vendarle prihranite za partnerja.

LEV – Čez dan bo vaše počutje energično, zvečer boste začutili nekakšno navidezno tesnobo, ki vas nikakor ne bo zapustila. Poskusite se usmeriti v bolj konkretne rešitve.

DEVICA – Bodite bolj pazljivi v izpovedovanju svojih čustev in se ne pustite sprovocirati osebi, ki vam želi ves čas dokazati, da nekaj ne delate prav oziroma kot si je nekdo zamislil.

TEHTNICA – Pojavilo se bo manjše nezaupanje, ki pa vas lahko ob napačnih odzivih drago stane. Danes boste oklevali med dvema osebama, dokler se ne bo ena naveličala čakanja.

ŠKORPIJON – Danes na splošno ne boste preveč inovativni, vendar se boste držali nekih ustaljenih navad. Vse to bo povzročal vpliv lune. Vseeno pa to ne pomeni, da se danes ne morate izkazati.

STRELEC – Če se nekdo v vašem življenju vede, kot da je vsemogočen, mu tako počutje lahko vi precej hitro popravite. Seveda se sliši nesramno, da bi nekomu zatirali sanje, ampak vi boste storili ravno nasprotno.

KOZOROG – V večernih urah boste postali bolj analitični in pripravljeni za čiščenje vseh vrst, nikar pa ne pretiravajte in si privoščite tudi nekaj sprostitve.

VODNAR – Danes boste končno obvladali težave, ki ste si jih nakopali. Če jih boste razvozlali na pravi način, se boste iz tega nekaj naučili in svoje izkušnje posredovali naprej. 

RIBI – Ne poskušajte razčiščevati zadev iz preteklosti, saj veste, da se ti pogovori nikoli ne zaključijo. Samski boste danes v iskanju ljubezni pripravljeni iti dlje kot po navadi.