The biggest loser

Gajstno Natašo so primerjali s Hitlerjem

ns
10. 11. 2017, 20.15
Deli članek:

Ta teden se tekmovalci shujševalnega šova soočajo z vojaškim tednom, pri čemer jim je zelo težko, zato so z žaljivkami obračunali s trenerko Natašo Gorenc.

Planet TV
Trenerko Natašo Gorenc so zlobni tekmovalci primerjali s Hitlerjem!

Nataša se je v vojaškem tednu odločila, da bodo treningi še bolj naporni, tekmovalci se morajo držati reda in discipline, sama pa ne popušča niti za trenutek. Če tekmovalec česa ne more narediti ali na treningu celo odneha, dobi kazen – več dodatnih vaj. In prav to je v rdeči ekipi sprožilo zlobo, s katero so se spravili na Natašo.

Solze tekmovalcev trenerke Nataše niso ustavile, da jim ne bi naložila še kakšne dodatne vaje. »Dokler jokajo, lahko še delajo. Upor, kriki in žaljivke, to mene samo še podžge, tako vem, da so na pravi poti, in jim potem samo še malo premaknem mejo, da naredijo še kakšno dodatno ponovitev.« 

Robi, član Natašine rdeče skupine, je potožil članom modre skupine: »Vi imate res srečo, da imate Jana. Nataša misli, da smo posebna enota, ne vojska. Kot da trenira specialce iz Kočevskega roga …« Še več, primerjali so jo celo s Hitlerjem. »Po mojem je bila Nataša nekoč vodja koncentracijskega taborišča. Gotovo je imela takšne majhne črne brkice …« Nad Natašinim režimom pa se je pritožila tudi Vanesa, ki je že prvi dan predvidela, da bo ta teden poln solz: »Mislim, da je Nataša vedno bolj 'na hard'. Od začetka smo bili zelo veseli, da nas tako žene, ampak to je že prešlo v našo psiho. Vsem je na psiho udarilo. Res je preveč težko. Vedno bolj se stopnjuje. Nataša drži svoj tempo, ga dviguje 20 odstotkov ali več vsak teden.« Kako se bo odzvala Nataša, ko izve za vse žaljivke na svoj račun, bo znano v šovu, kjer topijo kilograme.

Planet TV
Tekmovalci šova so dokazali, da se za "nebogljenimi debeluščki" skriva veliko zlobe.