Vojvodinja

Kate nosila rabljeno obleko in zablestela

S.N.Č.
10. 11. 2017, 07.30
Deli članek:

Eleganca je vsekakor področje, ki ga ima žena britanskega princa Williama v malem prstu.

Profimedia
Pod čipkami se je lepo zaobljeni trebušček že dobro opazil.

Lepo zaobljeni nosečniški trebušček in najmanj tri leta stara obleka nista pokvarila tradicije, da na dogodku za najbolj elegantno žensko obvelja vojvodinja Cambriška.

Na gala prireditvi fundacije The Anna Freud National Centre za pomoč otrokom in družinam je nosila staro čipkasto obleko s podpisom oblikovalke Diane von Furstenberg in navzoče povsem očarala. 

POD DROBNOGLEDOM

Modni strokovnjaki so takoj ocenili, da je z diskretnim krojem in barvo pretkano poskrbela, da se pozornost ni posvečala njenemu trebuščku, temveč tematiki večera. Temu namenu je služila tudi majhna večerna torbica, ki jo je ves čas držala pred seboj.

Čeprav je bila Kate videti vrhunsko, se pojavlja dvom, ali dobrodelni dogodek morda le ni bil v Kensingtonski palači, in ne na sedežu fundacije, zaradi Katinega slabega počutja.

Že jutro po večernem dogodku pa so modni kritiki bolj ostrega očesa opozorili, da je Kate isto obleko nosila že novembra 2014, ko je bila noseča s Charlotte, za obisk večerne predstave v londonskem gledališču Palladium, le da je imela takrat kot modni dodatek drugačne uhane: tokrat so bili briljanti na belo zlato nanizani navpično, takrat jih je nosila v obliki obroča.

A ko je kdo iz kraljevske družine pod drobnogledom, še posebej če je to Kate, gredo modni strokovnjaki do konca. Izbrskali so celo fotografije iz leta 2012, na katerih je v enaki obleki Katina bodoča svakinja Meghan Markle, in si seveda spet zastavili vprašanje, ali se ob prihodu lepe igralke na dvor morda le ne bo vnela modna vojna.