Jezen na medije

Boris Novković spregovoril o skrbi za sina

K.M.
9. 11. 2017, 13.07
Deli članek:

Priljubljeni pevec se je na svojem družbenem omrežju prvič javno izpostavil s to občutljivo temo.

Nikola Miljković

Priljubljeni hrvaški pevec Boris Novković, ki je v svoji bogati karieri izdal hite, kot so Tamara, Vukovi umiru sami in U dobru i zlu, se je na svojem uradnem facebooku razpisal o svoji jezi, ki jo goji proti medijem, ki o njemu in njegovemu življenju pišejo laži. Ob tem pa je prvič javno spregovoril tudi o svojem otroku, ki ga ima z nekdanjo ženo Lucijo.

"Še nekaj, ali sploh kdo ve, da moja nekdanja žena in jaz že več kot osem let skupaj vzgajava sina s posebnimi potrebami, to je moja glavna naloga, z razliko od vaših strupenih besed," je iskreno zapisal Novković.

Glasbenika je zmotilo pisanje priznanega hrvaškega portala, ki je objavilo, da je Boris prekinil zvezo z 'atraktivno Zagrebčanko', za katero je mislil, da je tista prava, konec zveze naj bi po njihovih pisanjih 'proslavil' v enem izmed lokalov in s prepevanjem končal celo na šanku. Boris pa se ob tem sprašuje, kdo ta ženska sploh je. Zaradi laži, ki jih je omenjeni portal zapisal, pa je zato tudi objavil, kakšna je njegova resnična življenjska skrb in kaj ga vodi v življenju.