Uspavanke

Igralec iz Ene žlahtne štorije o očetovstvu

Teja Pelko
9. 11. 2017, 07.30
Deli članek:

Igralec Robert Korošec, ki je širši javnosti najbolj poznan po vlogi Sergeja iz serije Ena žlahtna štorija, je trenutno polno zaseden.

Marko Vavpotič / M24
Robert Korošec s partnerico Nino Rakovec.

Poleg snemanja omenjene serije (igralce čaka še zadnjih nekaj delov šeste sezone) namreč nastopa tudi v muzikalu Vesna, v MGL pa gostuje v predstavah Sen kresne noči in Bella Figura.

Robertu sicer naštete obveznosti ne predstavljajo težav, saj zelo rad dela, na delo pa se po zaslugi partnerice, igralke Nine Rakovec, s katero imata tudi majhno hčerkico Lejlo, odpravi z zelo lahkim srcem. »Nina je čudovita, res! Zelo me podpira, ko delam, tako da mi je veliko lažje delati, ker vem, da doma vse 'štima',« nam je zaupal Korošec. Podporo mu je izkazala tudi s tem, ko je prišla na njegovo premiero predstave Sen kresne noči. »Zelo sem si želel, da Nina pride na to premiero, zaradi narave predstave, ki govori o ljubezni, pa tudi zato, ker med nami in med vlogami ni velike razlike in je v predstavi veliko mojih osebnih stvari, za katere sem želel, da jih sliši, saj so namenjene njej. Danes je tudi najin prvi skupni izhod po rojstvu hčerkice Lejle,« nam je po premieri povedal Korošec, ki sicer nadvse uživa v vlogi očeta.

Marko Vavpotič / M24
Igralca so na premiero predstave Sen kresne noči prišli podpret njegovi najbližji.

»Biti oče je še boljše, kakor sem si predstavljal, da bo. Super se imamo! Lejli doma veliko pojem. Ko sliši moj glas, se namreč umiri, tudi uspavam jo dostikrat tako, da ji pojem,« nam je še razkril igralec, ki je malčici prepeval in bral pravljice tudi, ko je bila še v Nininem trebuhu.